Beauty,  Review

Umami: body cream sweet spices

Een hele tijd geleden kocht ik een mystery box van een influencer. Het duurde een lange tijd voor ik de box in huis had… Maar toen ik deze eindelijk ontvangen had, merkte ik direct dat het wel een goed gevulde box was. Hier kan je trouwens zien wat er allemaal in deze mystery box zat. Want zo zat er onder andere deze body cream in. Deze is van umami dit was voor mij nog een onbekend merk… Maar het heeft me op de positieve manier verrast!

Umami cosmetics:

Met veel plezier ga ik jullie eerst wat achtergrond informatie geven, want dit mooie merk is namelijk een Belgische merk. Het vindt zijn oorsprong in West Vlaanderen. De naam umami komt van het Japanse woord dat ‘heerlijkheid’ betekent. Het is één van de vijf basissmaken samen met zuur, bitter, zoet & zout. De producten van umami bestaan net zoals de vijf basissmaken uit verrassende combinaties en structuren die mooi in balans zijn.

Ik vond deze informatie zelf wel interessant om te weten. Met dat in het achterhoofd ga ik jullie nu alles vertellen over de heerlijke body cream die ik geprobeerd heb!

Ik heb zelf de rich body cream in de geur sweet spices. Dit is inderdaad een goede en verrassende combinatie van vanille met saffraan. Het is een geweldige zoete, zachte maar ook kruidige geur. Zelf vind ik deze geweldig! Ik ben helemaal fan van deze heerlijke geur! De body crèmes zijn op basis van shea butter. Deze rijke boter is heerlijk zacht en romig. Deze voelt geweldig aan om jezelf mee in te smeren. En… deze trekt vrij snel in de huid in. En dat vind ik toch wel wat zeker omdat het een vrij rijke crème is. Omdat het een vrij rijke crème, is verzorgt deze de huid zeer goed. Deze body cream is mijn absolute favoriet geworden, zeker voor tijdens de winter! Het maakt mijn huid lekker zacht en hydrateert deze perfect!

Conclusie:

Ja, deze body cream is gewoon top! Het is een Belgisch merk dat geweldige producten maakt! Ik ben helemaal fan hiervan, een heerlijke geur en deze rijke body cream voedt de huid enorm goed, zelfs tijdens de winter! Ja, ik ga zeker en vast nog producten van dit merk uitproberen, want na deze body cream gebruikt te hebben ben ik benieuwd geworden naar meer van umami!

Prijs: umami cosmetics sweet spices rich body cream kost €16,50 voor 250 ml.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.