Personal

Tips voor de leukste sleepover te organiseren

Nu de dagen steeds korter en de nachten langer worden is dit de ideale periode voor een… sleepover! Want wat is er fijner en gezelliger dan een leuke avond samen met één of meerdere goede vrienden. Lekker gezellig binnen met een hapje. Maar natuurlijk zijn er enkele dingen dat je moet weten voor de perfecte sleepover te organiseren! Dus wil je een onvergetelijke sleepover organiseren? Lees dan snel verder voor mijn tips!

Beauty night

Sleepovers zijn ideaal om er een gezellige, ontspannende beauty avond van te maken! Denk aan een manicure afgewerkt met een leuk kleurtje op je nagels. Vergeet ook zeker niet om jouw huid extra te verwennen met een gezichtsmasker. Sheetmaskers zijn hiervoor ideaal maar een cream masker kan zeker ook!

Snacks

Vergeet zeker ook niet de nodige snacks! Hartig of zoet of misschien wel beide? Zorg dat alles is voorbereid en klaar staat zodat je tussendoor lekker kan genieten met een snackje.

Films

Wat is er gezelliger dan samen er een movie night van te maken. Zorg er voor dat het thema van de film of de film zelf al op voorhand is gekozen. Want dit spaart je heel wat tijd uit op de avond zelf met het zoeken naar de perfecte film. Of je kan er ook altijd een marathon van maken van bv. je favoriete films of van een tv serie.

Maak het gezellig

Wil je het extra gezellig maken? Zorg dan voor genoeg dekens en lekker veel kussens! Voor extra sfeer en misschien een lekker geurtje kan je ook altijd (geur) kaarsen aansteken. Hou het wel veilig!

Cosy kleding

Cosy kleding maakt heel jouw sleepover compleet! Een heerlijke warme pyjama of onesie in alle mogelijk kleuren of modellen zijn perfect voor jouw gezellige avond! Kleine tip: een badjas is altijd handig om mee te nemen, en natuurlijk lekker warm!

Foto’s

Vergeet zeker ook niet jullie gezellige avond vast te leggen door foto’s te maken! Dit kan natuurlijk met je gsm. Maar je kan ook lekker old school doen met bv. een polaroid camera. Dan hebben jullie mooie herinneringen voor later nog eens terug te denken aan jullie leuke en gezellige avond!

Gezelschapsspelletjes

De film of serie beu? Of gewoon tijd voor iets anders? Speel dan eens een gezelschapsspel! Je hebt tegenwoordig zoveel leuke en grappige gezelschapsspelletjes die jouw fijne, spannende of grappige momenten kunnen opleveren! Het is ook meer old school maar oh zo leuk om te doen!

Zoals ik al zei is een sleepover niet compleet zonder de juiste kleding. Daarom heb ik hierin ook wat leuke cosy kleding zoals onesies & badjassen in verwerkt. Dus als je nog opzoek bent naar een mooi, uniek, warm of leuk exemplaar… En dan hoop ik voor de rest dat jullie met deze tips er een fantastische sleepover van gaan maken!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.