Fashion,  Youtube

De beste solden tips & tricks | 10 tips

Ik heb in het verleden al eens een artikel geschreven met tips voor de solden. En dit is hierop eerder een update met nog wat extra tips. Ook heb ik deze keer een video opgenomen met mijn 10 solden tips, want daarin kan je net iets meer kwijt dan in een artikel. Maar als aanvulling op mijn video heb ik hieronder ook nog eens de tips neergeschreven voor jullie. Dus wil je de beste koopjes doen tijdens de solden? Bekijk dan zeker deze 10 tips!

Start met je kledingkast te bekijken en of op te ruimen. Zo heb je een perfect idee van wat je allemaal hebt en nog kan gebruiken. En als je solden gaat shoppen zorg er dan zeker voor dat je gemakkelijke kleding aan hebt. Denk aan bv. een rokje, makkelijke schoenen (geen veters),… Dus hou hier zeker ook rekening mee en dan ga ik nu starten met mijn 10 tips;

1) Stel een budget op. Probeer je ook zo goed mogelijk aan dit budget te houden. Dit kan bv door enkel jouw budget cash mee te nemen en alle rest thuis te laten.

2) Maak een lijstje met wat je graag wilt of nog nodig hebt.

3) Juist maat, koop enkel items in de juiste maat voor jouw. Dus niet te klein of te groot.

4) Stel jezelf enkele vragen zoals; heb ik dit nodig? Ga ik het vaak dragen? Heb ik al iets gelijkaardig?

5) Hulplijn; weet je het echt niet? Dan kan je altijd jouw hulplijn mama, partner, vrienden,… een berichtje sturen met een foto bij voor advies.

6) Check alles goed voor je gaat afrekening dat het item zeker niet beschadigd is. En bij juwelen met bv. steentjes check dan zeker dat alle steentjes er nog opzitten.

7) Probeer eens iets anders. Probeer eens een kleding stuk of kleur uit je comfort zone want zo ontdek je misschien wel een verborgen parel waarmee je prachtig staat.

8) Pas zeker alles want meestal mogen solden niet geruild worden. En als je echt opziet tegen de drukte en lange wachttijden aan de paskamers kan je ofwel heel vroeg gaan shoppen of makkelijke kleding aan doen zodat je het over/onder je kleding kan passen.

9) Online shoppen? Vergelijk dan zeker ook met andere (web)shops zodat je zeker de beste koop kan doen.

10) Toch een miskoop gedaan? Verkoop jouw β€˜miskoop’ dan online of als je wat meer kleding hebt op een tweedehands kledingbeurs. Dan krijg je toch nog iets voor jouw miskoop en is iemand anders er gelukkig mee.

In de video ga ik natuurlijk dieper op alles in met meer uitleg. Dus bekijk zeker en vast mijn video want dit artikel is daarop eerder een aanvulling. In ieder geval happy sale hunting! Ik hoop dat je hele leuke items tegenkomt! πŸ™‚

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.