Fashion,  Personal

Tips & essentials voor een relax dagje

We hebben allemaal wel eens nood aan een heerlijk dagje ontspannen. Nu zeker wanneer het wat kouder gaat worden is het heerlijk om lekker warm binnen te zitten. Dus deze keer ga ik jouw tips geven en de essentials met jullie delen voor de ultieme relax dag. Gewoon een dagje heerlijke ontspannen… Dus laat ik snel mijn tips en essentials opsommen…

Tips voor een heerlijk relaxdagje:

– Geef je vriend een massage of laat hem jouw masseren of boek een massage bij jouw in de buurt of zelfs een gelaatsverzorging…

– Neem een lekker bad of uitgebreide douche. En verwen jezelf hierbij met een heerlijk gezichts en of haar masker. Achteraf kan je jezelf ook insmeren met een goede body lotion en een heerlijk zachte kamerjas aantrekken om geen kou te krijgen.

– Geef jezelf een manicure en lak je nagels met een happy kleurtje en als je toch ineens bezig bent kan je jouw teennagels ook een leuk kleurtje geven.

– Een relaxdagje is perfect om je favoriete serie(s) te bekijken of film(s). Je kan nieuwe afleveringen zien als deze er al zijn. En anders kan je gewoon je serie of film nog eens opnieuw bekijken. Wedden dat je dingen tegenkomt dat je nog niet was opgevallen of dat je sommige dingen plots beter gaat begrijpen!

Mijn essentials

Maar wat ik vooral belangrijk vind tijdens mijn relaxdagje… Dat is de juiste comfortabele kleding! Zelf loop ik met mijn relaxdagje een hele dag in pyjama met badjas er over of in een heerlijke warme onesie! En natuurlijk heb ik ook leuke slofjes aan om mijn voetjes lekker warm te houden. Ik vind het gewoon zelf geweldig om lekkere warme, makkelijke en zachte kleding te dragen op mijn chill dagje. Dus laat ik ook jullie eventjes mijn essentiels van kleding zien… Oh, al deze items dat in dit artikel voorbij komen zijn van mijn favoriete winkel voor relax kleding… Van de Hunkemöller! Want hier vind je de grappigste, leukste, mooiste en zelfs meer vrouwelijke relax kleding! 😉 Maar mijn essentials zijn vooral: makkelijke slippers, badjassen, onesies en andere zachte sweater items….

Trouwens wat ik heel leuk vind, is dat je onesies hebt zowel heel grappig en schattig (zoals bv. unicorn) als meer vrouwelijk. Een onesie is ook een gemakkelijk stuk, ik ben er dol op! En iets wat ik ook geweldig vind om te dragen tijdens mijn relax dagje is zo’n zachte sweater dress. Dit zit ook mega heerlijk!

Dus kleed je maar lekker warm en comfortabel op je relax dagje! Oh, en in deze items zie je er ook nog eens goed uit! 😉

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.