Beauty,  Review

Tip // victoria’s secret body cream bij kruidvat voor €6,99

Altijd wanneer ik op de luchthaven ben moet ik een kijkje nemen in de Victoria secret. Overal waar ik kom hebben ze een kleine selectie met voornamelijk beauty producten. En of wel was de geur dat ik wilde uitverkocht of vond ik het product te duur…. Maar onlangs zag ik toevallig Victoria secret body cream staan voor slecht €6,99! Er waren 3 verschillende geuren in het kruivdat waar ik ging namelijk; romantic, exotic en dream. Blijkbaar moeten ze in sommige er vier verkopen de vierde is dan kiss. Ik had nog nooit een body cream van victoria secret geprobeerd. Maar €6.99 leek me een zeer goede deal dus nam ik 2 geuren mee; exotic en romantic.

Verpakking:

Deze vind ik echt geweldig en zeer leuk staan! Ze werken met een klik systeem onderaan waar er body cream uitkomt. Opzich werkt dit enorm fijn. Maar ik merk wel wanneer je het dan terug toe klikt er altijd wat body cream over de dop onderaan wordt verdeeld. Dat vind ik wel minder. Maar voor de rest werkt dit systeem prima!

Exotic:

De geur wordt omschreven als iris & warm zee zout. Het is inderdaad een vrij exotische geur, het doet mijn direct denken aan een tropisch strand. Het is een frisse geur met een zoete toets er in. Het is moeilijk om te omschrijven maar je ruikt inderdaad het zee zout. Zelf vind ik het een top geur zeker om deze winter periode alvast in een zomer vakantie stemming te komen. 😉

Romantic:

Deze is in tegenstelling tot exotic een meer zoetere, speelsere en zwoelere geur. Het wordt omschreven als roze bloemblaadjes met muskus. Het is een bloemige muskus geur, enorm lekker en perfect voor elk seizoen! De geur is zeker niet te overheersten het is echt een lekkere zoete geur!

Hoe bevallen deze body creams?

Tot mijn grote verbazing zijn deze echt super fijn! Ze trekken enorm snel in met als resultaat een direct goede gehydrateerde en zachte huid! De geur blijf wel even aanwezig maar vervliegt wel wat gedurende loop van de dag. Maar je blijft deze toch zeer subtiel ruiken. Wat ik wel fijn vind omdat de geur dan zeker niet te overweldigend is! Mijn huid blijft ook de hele dag super zacht! Deze body creams zijn echt top en ze geven de perfecte hydratatie dat ik nodig heb deze winter! Maar ook voor in de zomer zijn ze zeker prima! Ik kan ze enkel aanraden, ze trekken snel in, voeden de huid goed en ruiken enorm lekker! Top productjes om je huid mee in te smeren dus!

Dus ben je nog opzoek naar een leuk cadeautje voor iemand of voor jezelf? 😉 Neem dan zeker een kijkje in het kruidvat want hier vind je deze victoria’s secret body cream 200ml in de geuren; dream, romantic, exotic en kiss voor slechts €6,99! Normaal kosten deze in een victoria’s secret winkel rond de €15. Dus dat ze nu gewoon in het kruidvat verkrijgbaar zijn voor die prijs is zeker een top deal!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!