Personal

Tip: grand depot outlet Antwerpen (Hunkemöller, zeb,…)

Geen idee wat je vandaag kan doen? Ik heb namelijk een leuke tip voor jouw… Zeker als je houdt van goede koopjes te doen! Want vandaag is het de laatste dag van de grand depot outlet in Antwerpen. Ik dacht dat dit begonnen was als de populaire exclusieve stockverkoop van Hunkemöller. Maar nu is het niet alleen maar voor Hunkemöller, want de grand depot outlet is zelfs veel meer dan enkel dat! Ik ging een kijkje nemen want ik was erg benieuwd geworden. Zeker omdat ik al verhalen had gehoord van zeer lange wachtrijen etc. Dus vertrok ik optijd naar de expo in Antwerpen, niet wetende wat me te wachten stond….

Wat is het?

In de grand depot outlet vindt je voornamelijk alles van Hunkemöller. Maar in andere zalen van de expo Antwerpen vindt je ook andere grote merken zoals ZEB, Salt & Pepper, Yong & Go Sport. Je vindt hier dus alles van kledij, lingerie, nightwear tot woonaccessoires en veel meer van het vorige seizoen voor zeer kleine prijzen.

Ik ging natuurlijk vooral voor de Hunkemöller outlet. Dit was zeker de moeite! Een hele zaal alleen maar voor alles van Hunkemöller. Dus bh’s, slipjes, nightwear, swimwear en nog vele meer. Keuze was er zeker genoeg. Alles stond mooi bij elkaar en bijna alles hing op maat. Zo kon je heel makkelijk en gericht opzoek gaan naar de perfecte bh in jouw maat. Ook werd er regelmatig bijgevuld, top dus!

Er was een vaste prijslijst die je hieronder kan zien:

Ik kocht zelf maar liefst 31 stuks oeps! Maar ik had zeer dringend nieuw ondergoed nodig… Zo kocht ik onder andere een rugzak, bh’s, sport bh, slipjes, panty’s, pyjama,… Hieronder zie je goed wat ik ongeveer allemaal gekocht heb. En je mag een gokje doen hoeveel ik voor deze 31 stuks kwijt was…

Ik was €122 kwijt, dit vind ik prima meevallen zeker als je weet dat de normale winkelprijs anders €670,69 was geweest…

Conclusie?

Vanaf nu ga ik voortaan meer naar deze outlet! Ik vind het heerlijk om zulke fijne koopjes te doen! Ook bij de outlet van zeb heb ik een prachtige jas kunnen scoren, dus ik ben helemaal happy! Ik had veel gelezen hierover zoals ik al zei vooral over de lange wachtrijen aan de kassa’s. Bij mij viel dit goed mee ik moest een kleine 30min aanschuiven. Top organisatie dus!

Enkele tips:

Voor deze outlet kan je, je gratis op voorhand registeren. Doe dit zeker! Want anders kost het je aan de kassa €5.

Kom zeker zo vroeg mogelijk! Dan kan je alles rustig bekijken zonder dat het al een overrompeling is. En dan zal je ook niet te lang moeten aanschuiven aan de kassa. 😉

Je kan er niet echt iets passen dus ken zeker al jouw maten!


De verkoop gaat vandaag door van 10h tot 17h. Maar voor de volgende edities zal ik jullie zeker op de hoogte houden. Want dan ben ik natuurlijk ook weer van de partij. 😉

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!