Personal

Thuis sporten: de leukste online workouts

Nu met de bomen terug in bloei en het zonnetje dat heerlijk schijnt krijg ik spontaan zin om terug te gaan sporten. Omdat ik niet zo veel tijd heb momenteel doe ik vooral (korte) workouts/yoga via YouTube. Dan doe ik dit ‘s avonds voor de tv en dan heb ik toch nog een workout gedaan. Maar binnenkort heb ik terug wat meer tijd en dan wil ik terug starten met lopen en ga ik dit afwisselen met YouTube workouts. Omdat ik probeer af te wissen met de workouts heb ik ondertussen wel al wat favoriete video’s in mijn lijstje staan. En dan is dit meestal omdat deze workouts fun zijn of nét heel goed voor een bepaalde spiergroep of gewoon in het geval van yoga heerlijk zijn om de dag mee te beginnen. Dus laat ik even mijn favorieten op een rijtje zetten.

Yoga:

Ik vind yoga with Kassandra geweldig om ‘s ochtend te doen en om zo de dag goed te starten. Ze heeft verschillende 10 minuten morning stretch video’s en deze zijn niet te ingewikkeld. Dus zelfs als je geen ervaring hebt met yoga of niet echt lenig bent zijn deze video’s zeker goed doenbaar! (Ik spreek uit ervaring. 😉 ) Dus probeer zeker eens om je ochtend met een korte yoga sessie te starten.

Als je wat leniger bent of wat meer ervaring hebt met yoga heeft ze ook wat langere yoga video’s.

Of nog iemand anders dat fijne yoga video’s deelt dat soms wel wat meer gevorderd zijn (vind ik zelf) dat is: yoga with Adriene.

Workout:

Voor workouts heb ik verschillende YouTubers dat ik volg. Maar deze workout video’s zijn toch mij favoriete en heb ik al een aantal keren gedaan.

Ik hoop dat je nu ook zin hebt gekregen om je sportkleding aan te doen, zodat je een leuke workout kan gaan doen. Wat mij zelf ook altijd motiveert om te sporten is een leuke sportoutfit. En tegenwoordig heb je zoveel leuke fitness kleding voor dames. Ik ben zelf dol op matching sets omdat dit zeer gemakkelijk is, je moet niet zoeken naar een bijpassend boven of onderstuk, je hebt direct alles binnen hand bereik.

Ik ben zelf dol op de sportkleding van Hunkemöller, vooral hun sportleggings zijn echt ge-wel-dig! Deze voelen echt als een second skin. Ik heb er hier nu al een aantal van hun in verschillende kleuren van zwart tot paars tot blauw tot…. En ik moet eerlijk toegeven hun setjes zitten zo goed dat ik deze vaak ook draag op een zondag als een comfortabele outfit. Want deze zitten zo heerlijk én zien er ook echt zo leuk uit. Dus opzoek naar een leuk setje voor deze lente goed mee te starten… Dan is Hunkemöller the place to be! En veel sportplezier! It sometimes hurts so bad… But keep on going! Dus geef zeker niet op want you got this en je zal achteraf blij zijn dat je de workout succesvol op je eigen tempo natuurlijk hebt afgerond! Ik ben er zeker van dat jij dat kan! 🙂