Personal

Dit was 2017

We zijn ondertussen al half januari maar dit weerhoud me zeker niet om nog eens een overzichtje te maken van hoe 2017 is verlopen! Ik overloop alle maanden met was er special of minder aan was. Benieuwd hoe 2017 was voor mij? Lees dan snel verder!

Januari:

Slecht begin van 2017 & Amsterdam fashion week

Het was voor mij niet zo’n goed begin van 2017… Maar ik ga ik er niet over uitweiden het was gewoon een depri maand. Maar ondanks alles heb ik wel een casting gedaan en ben ik naar de amsterdam fashion week geweest om de show van given te mogen bewonderen!

Februari:

Ziek, nieuwe pc & gelnagels

Ook februari was een niet zo goede maand. Zoals ik zei, is 2017 echt slecht begonnen… Ik ben heel ziek geweest, mijn pc crashte. Maar gelukkig heb ik een top tweedehands pc kunnen scoren. Voor de rest ben ik ook in februari gestart met gelnagels.

Maart:

Examencommissie & blog events

In de maand maart kwam ik er achter dat mijn diploma middelbaar geen diploma was maar een getuigenschrift. Dus om toch maar mijn diploma te halen ben ik naar een infosessie van de examencommissie geweest zodat ik het nodig kan doen om mijn diploma alsnog te behalen. Ik ben toen ook gestart met de examens in te plannen. Voor de rest mocht ik deze maand naar 4 geweldige events! De avant première van miss sloane, de opening van clouds of fashion gent, naar het hugo boss event en ik mocht ook de zomer collectie van bensimon ontdekken. Ik heb deze maand ook verschillende keren proberen vloggen.

April:

Press days & clouds of fashion sale

In de maand april was het tijd voor één van mijn favoriete dagen van het jaar; de press days! Whoop whoop! Ook mocht ik deze maand kennis maken met het geweldige merk innerglow. Dit is ondertussen gestopt, innerglow bestaat niet meer. Maar voor de rest waren er kittens in mijn familie geboren en deed ik mee aan de clouds of fashion verkoop dat uitdraaide tot een flop voor mij. Ok, voor te shoppen is het zeker de moeite. Maar met zoveel mensen dat er staan, kijken ze amper nog rond en heb ik vrij weinig kunnen verkopen. Maar goed ik weet voor de volgende keer dan wel dat het de moeite is om er te komen shoppen! 😉

Mei:

Verjaardag, blog events & thuisverpleging

In de maand mei is het mijn verjaardag whoop whoop! Maar ook mindere dingen gebeurde… Zo ben ik begonnen met werken voor een merk waarvan ik nu spijt heb aangezien de persoon in kwestie niet correct handelde… Vooral veel beloven en uiteindelijk de beloftes niet nakomen. Ik weet dit uit meerdere bronnen jammer genoeg… Ook moest in de maand mei de thuisverpleging 3x per week langskomen voor mij spuitjes te geven aangezien ik sukkelde met mijn gezondheid… Maar gelukkig ben ik deze maand wel naar 3 geweldige events geweest! Namelijk een suziki event, van dove en van het prachtige juwelenmerk lott.

Juni:

Opleiding, events & Spanje

Juni begon al direct met een opleiding op het programma namelijk hot stone massage. Enorm leuk om dit te leren en ik ben hiervoor ook geslaagd! Deze maand mocht ik ook naar een zeer leuke events van miracles en naar de tan dem digital night. Ook ben ik eind juni naar Spanje gegaan omdat mijn vriend daar foto’s voor dat merk moest maken. Om eerlijk te zijn was dit geen leuke ervaring. Kort samengevat werd het allemaal mooier en beter verwoord dan dat het was. Ook heb ik veel voor dat merk gedaan, maar wegens te weinig tijd ben ik moeten stoppen daarmee. En ik heb niet eens een bedankt gekregen. Mijn vriend ook niet en dat terwijl we Spanje helemaal zelf betaald hadden…

Juli:

Opnames Parijs, motortrip Luxemburg & Tomorrowland

Deze maand ben ik samen met mijn vriend naar Parijs geweest voor opnames van een Belgische tv serie. Dit was een hele leuke maar zware ervaring! Ook gingen we naar Luxemburg voor een motortrip. Het wat heel mooi om daar rond te rijden, maar shame on me want ik heb geen foto’s daar gemaakt! Maar gelukkig heb ik mijn schade ingehaald en op tomorrowland wel super veel foto’s gemaakt! Whaaa, ik wil dit jaar echt terug tomorrowland is gewoon te geweldig!

Augustus:

Nieuwpoort & afgestudeerd als schoonheidsspecialiste!

Mijn lieve familie was op vakantie in Nieuwpoort en ik ben ook naar daar gegaan voor een paar dagen. En onze kust blijft toch zijn charme hebben voor even te ontspannen! Ook heb ik deze maand vooral gespaard voor mijn opleiding en ben ik eindelijk officieel afstudeert als schoonheidsspecialiste! Dus theorie en praktijk! Whaa, ik was echt super gelukkig want voor mijn praktijk was ik al eventjes geslaagd maar nu ook voor de theorie.

September:

Opleiding all around grime, events & modeshow

In september begon ik al direct met mijn lessen voor all around grime, dus make-up, hairstyling, grime en facepaint. Ondertussen heb ik van die keuze een beetje spijt. Want de make-up vind ik geweldig, maar de 3 andere vakken zijn echt mij ding niet… Dus tijd voor een avontuur meer in het visagie vak en niet grime! 😉 Ook mocht ik deze maand weer naar enkele leuke events van Magnum, remington en tui. En ik heb nog iets leuk gedaan… Ik mocht namelijk voor een zeer mooie winkel meelopen op de langste catwalk in Bornem. Iemand had afgezegd de avond er voor vroeger en ze of ik eventueel interesse had en kon… En tegen zo’n geweldig avontuur zeg ik natuurlijk geen neen! 🙂

Oktober:

Events, laserontharing & acteer bootcamp

Oktober was ook enorm leuk met enkele events van kusmi tea, de nieuwe natie en vele meer! Ook ben ik deze maand gestart met iets waar ik al zeer lang mee wou beginnen… Namelijk laserontharing van mijn oksels! Ik ben echt al tevreden van het resultaat en ik ga hierover snel een artikel online plaatsen. Maar het hoogtepunt van de oktober was toch wel dat ik deelgenomen heb aan een acteer bootcamp. Dit was zo’n geweldige ervaring! Ik heb zoveel bijgeleerd en kijk al uit naar nog meer acteer lessen/bootcamps.

November:

Press days, the grand blogger dinner & Boedapest

November was een drukke maand met studies en events. Maar de hoogtepunten waren toch the grand blogger dinner en de press days. Het dinner was echt een hele ervaring, ik heb echt nog nooit zo lekker gegeten! Ook ben ik naar de press days in Antwerpen geweest maar ook in Brussel. En eind november was toch wel het beste van de maand… Want dat ging ik samen met mijn vriend op citytrip naar Boedapest! Het was echt geweldig en zeer mooi! En gauw komen er leuke Boedapest artikels online!

December:

Missprettinss 2.0

December stond helemaal in het teken van studeren en natuurlijk de feestdagen! Ook ben ik bezig geweest met een nieuw concept voor mijn blog namelijk missprettiness 2.0. Zoals je misschien al kan zien is er al veel veranderd zoals oa de lay-out. Ik ben nog altijd druk bezig. Maar wanneer alles af is, ben ik er zeker van dat je het idee van missprettiness 2.0 geweldig zal vinden!

Poef, ik had een druk maar echt geweldig jaar! Soms was het wat moeilijk en zwaar. Maar niet opgeven en blijven doorgaan om je dromen te bereiken, is enorm belangrijk en dat moeten jullie zeker ook doen! <3

Hopelijk was 2017 voor jullie ook een geweldig jaar! En ik ben er zeker van dat 2018 een knal jaar zal worden voor jouw!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!