Fashion

De perfecte winterjas tips & trends

Investeren in een goede winterjas is van groot belang, deze moet je niet enkel tegen de kou beschermen maar moet ook lang meegaan. En natuurlijk moet deze er goed en leuk uitzien voor jouw!

Iedere lichaamsbouw is anders dus ook niet elk type jas staat goed bij jouw. Het is natuurlijk nog altijd wat jezelf mooi vind. Maar ik ga je enkele tips geven zodat je er prachtig zal uitzien in jouw winterjas!

Enkele tips:

  • Een trenchcoat of lange winterjas is niet voor iedereen geschikt. Het is vooral niet geschikt als je niet erg lang bent.
  • Let ook op welke kleur je neem. Bv. beige is helemaal hip. Maar voor iemand met een bleke huid is dit niet zo mooi. Als je een bleke huid hebt kom je beter weg met een bruine of kaki jas. Dit geeft je gezicht wat meer kleur.
  • Doe een dikke trui aan wanneer je een winterjas gaat kopen/passen. Als de jas zelfs met de dikke trui nog gemakkelijk zit is deze perfect voor een zeer koude winter.
  • Wil je investeren in een iets duurdere jas dat enkele seizoen kan meegaan? Kies dan voor een neutraal model van kleur. Want dan heb je minder kans dat de kleur plots uit de mode is of dat je deze kleur te snel ben beu gezien.

3 trends voor winterjassen dit jaar zijn…

Goosecraft – Jakke

Nepbont

Jassen volledig van nepbont zijn helemaal hot! En denk hierbij aan nepbont jassen in opvallende speciale kleuren en prints! Vooral dierenprints zijn erg leuk en populair. Als een nepbont jas te veel van het goede voor jouw is… Dan kan je ook altijd kiezen voor een jas met een bont detail zoals een nep bontkraag.

See by chloé – Sandro

Capes

Een trend dat zeer elegant is zijn capes. En dit jaar is het niet alleen maar een saaie cape. Neen, want je vind deze in verschillende kleuren en prints! Het is ook perfect voor wanneer het zeer koud is om dit over jouw (leren) jas te dragen. Heerlijk warm en het ziet er zeer leuk uit!

Scotch & Soda – River woods

Puffy jas

Hiermee bedoel ik een wat meer gewatteerde jas. Het is een item dat opvalt maar je ziet het steeds vaker en vaker. Dus we raken er ook meer en meer aan gewend. Dus voor deze winter is het heel hip maar het beste… Het is vooral een mega lekkere en warme (trendy) jas!

Voila nu heb je enkele tips zodat je jouw perfecte winterjas voor dit seizoen kan vinden. Ook weet je nu welke trends of wat voor soort winterjassen je veel zal zien voorbijkomen dit jaar. Succes met de zoektocht naar jouw perfecte winterjas!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.