Beauty,  Review

The original Make Up eraser

Toen ik nog presentatie werk voor de tv deed, kwam ik vaak maar thuis rond 3 à 4 uur ‘s nachts. Meestal had ik toen de energie niet meer om mijn make-up er af te halen. Maar dit was wel nodig wat mijn make-up was toen altijd heftiger dan ik normaal doe. En voor mij was toen een herbruikbaar make-up doekje de oplossing. Vooral omdat ik enkel water nodig had. Nog steeds gebruik ik het af en toe omdat ik het fijn vind om make-up mee af te halen. En onlangs heb ik the original make up eraser uitgeprobeerd en kan alvast verklappen… Ik ben fan!

MakeUp Eraser:

Dit is een herbruikbaar doekje dat al je make-up ook waterproef op een zachte manier moet verwijderen. Het enige dat je nodig hebt is water en dit doekje. Het is geschikt voor alle huidtypes en mag in het wasmachine gewassen worden. Je moet het 3 tot 5 jaar kunnen gebruiken. Ik heb deze zelf in roze, maar je hebt deze in nog vele meer kleuren zoals: wit, zwart, blauw, paars,….

Hoe gebruiken:

  • De eerste keer dat je het gebruikt moet je het eerst warm wassen. Dit mag met wasverzachter.
  • Maak het goed nat met warm water. Hoe natter, hoe beter.
  • Dan kan je met de kant met de korte vezels je make-up verwijderen in zachte cirkelvormige bewegingen.
  • Draai het om naar de kant met de lange vezel (met etiketje) en gebruik dit ook in zachte cirkelvormige bewegingen om je gezicht te exfoliëren.

Tip: omdat dit doekje zo groot is kan je het gebruiken in verschillende deeltjes, zodat je het minder moet wassen. Je wast het best 1 tot 2 keren per week.

De onderkant, de kant met het etiketje is de exfoliate kant. De bovenkant is de kant voor je make-up mee te verwijderen.

Ik gebruik al een tijdje zo’n herbruikbaar doekje om je make-up mee te verwijderen. En ik moet toegeven dat deze toch wel al de beste is dat ik geprobeerd heb. Vooral omdat deze zeer groot is, dit maakt het heel handig om het op te delen in deeltje en deze meerdere keren te gebruiken voor dat deze gewassen moet worden. Ik heb deze ondertussen al enkele keren gewassen, en het blijft nog steeds zeer zacht. Het werkt prettig, goed én vooral snel. Hiermee kan je heel makkelijk en snel je make-up afhalen, zeer handig als je eens weinig energie hebt. 😉 Ik vind het zeer aangenaam om hiermee mijn make-up af te halen op een zachte manier. En kan deze zeker en vast aanraden! Het is handig, snel en voelt zeer aangenaam aan!

Prijs: original make up eraser kost €20, en is onder andere online verkrijgbaar.

Dat lijkt misschien veel, maar als je het uitrekent dat je het 3 tot 5 jaar kan gebruiken, is het heel voordelig. En wie weet kan je online een leuke korting scoren! 🙂 Ik ga sowieso nog een tweede aanschaffen voor als er ééntje in de was is.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.