Events

The Night of the AdEaters // Nacht van de reclamevreters

Vorige week ging ik naar de ‘nacht van de reclamevreters’. Nu denk jij waarschijnlijk heb je echt betaald om reclame spotjes te bekijken? Jij ben gestoord! Ja dat ben ik! Maar ik hoorde zoveel goede dingen hierover en de blogger in mij wou deze nacht natuurlijk eens meemaken! Ik kan je alvast vertellen dat ik volgend jaar terug ga! Het is echt de moeite! Dus ik ga je natuurlijk uitleggen waarom. Want het was echt een nacht vol verrassingen!

Je kon de zaal betreden vanaf 19h. Maar zorg zeker dat je op tijd komt! Want vanaf het begin kon je kans maken om één van de vele prijzen te winnen! De sponsors in Gent waren natuurlijk de hoofdsponsor Poliakov en Ellis gourmet burger, kinepolis en vele meer! Je kon een Poliakov party tas winnen, een Ellis gourmet burger bon, film tickets, tickets voor Harry Potter in concert en je kon zelf tickets winnen voor Disneyland! Hoe gaaf is dat! De presentator hiervan was echt geweldig! Hij heeft dat echt top gedaan! Iets winnen was ‘makkelijk’ het enige wat je moest hebben is wat moed en je moest snel zijn. Eén van de dingen die je moest doen was naar beneden lopen en een selfie maken met de Poliakov meid en dit posten op facebook. Dit was helemaal in het begin en niemand durfde echt. Dus mijn vriend won de Ellis bon omdat hij de enige deelnemer voor dat was! 😉 Maar hierna deden er steeds meer en meer mensen mee. Dus de presentator vroeg wie wil iets winnen? Je moest dan je hand opsteken of roepen en als je geluk had, nam hij jouw er uit. En dan moest je antwoorden op een vraag of iets gek doen. Dit was echt enorm leuk! En buiten de prijzen gaf hij ook munten weg om iets te drinken. Want natuurlijk was er beneden een Poliakov cocktail bar!

Om 20h was het tijd om naar het 1ste deel van de reclamespots te kijken. Dit was zeker de moeite! Ik zag heel veel grappige en goede spots voorbij komen! Normaal haat ik reclame echt maar deze geselecteerde waren echt de moeite om te bekijken! Na 1h40 reclamespots bekijken te hebben van over heel de wereld was het tijd voor een pauze. Natuurlijk terug met de geweldige presentator en met nog prijzen om weg te geven! Deze keer kon je zelfs tickets winnen voor Disneyland! Hiervoor moest uit het publiek gekozen worden en moest je tegen 2 andere mensen spelen, je moest vooral snel zijn en goede antwoorden geven! Om 22h30 was het tijd voor deel 2 om alle andere reclame spot te bekijken.

Om eerlijk te zijn was het laatste deel hevig! Dit duurde tot ongeveer 00h20. En als je af en toe eens naar de film gaat dan weet je dat de stoelen niet comfortabel zijn! Maar ook het laatste deel duurde gewoon veel te lang vond ik. Begrijp me niet verkeerd want de reclames waren top en geweldig om te zien. Maar ik vond het laatste deel gewoon te lang duren… Maar buiten dat was ‘de nacht van de reclamevreters’ echt geweldig! Dit wil ik zeker nog eens doen!

We hadden echt een geweldige avond! Het was vele leuker dan ik gedacht had! En ik was ook in schok met de prijzen dat we gewonnen hadden… We wonnen een Ellis gourmet burger bon en een Poliakov party tas. Ook kregen we twee lekkere ‘sex on the beach’ cocktails natuurlijk gemaakt met Poliakov. Deze nacht was echt elke minute waard! Als je ooit de kans hebt om zo’n nacht bij te wonen moet je dit zeker doen! Het is vele leuker dan je, je kan inbeelden! Ik ging naar de kinepolis in Gent en de prijs voor een ticket was €15.

Toevallig is dit deze avond ook in Antwerpen. Dus als je niet weet wat te doen dan is dit zeker de moeite! 😉 Oh, en ik heb mijn tickets zelf betaald dit artikel is niet gesponsord! Het leek me gewoon leuk om deze nacht eens te ontdekken! En dit is zoveel keren beter geweest dan ik had verwacht! Dus de volgende keer koop ik zeker en vast terug tickets hiervoor! 🙂

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!