Beauty,  Review

The body shop: vitamin C glow boosting microdermabrasion

Ik was opzoek naar een nieuwe scrub en kwam heel toevallig in the body shop terecht… Daar zit eigenlijk een leuk verhaal achter… Heel lang geleden ik denk in april deed ik een casting voor iets. Het was in Mechelen net naast de winkelstraat…. Dus ik kon het niet laten en nam eventjes een bezoekje je weet wel waar in the body shop. En daar trok dit vitamin c product direct mijn aandacht. Ik heb eerder op mijn blog op over vitamin c producten geschreven van Kiehl’s en Vichy. Maar dit product trok niet mijn aandacht omdat er vitamin c opstaan. Neen, het trok mijn aandacht omdat hier opstaat: microdermabrasion. En zo was mijn interesse voor deze speciale scrub direct gewekt…

Deze scrub bevat volgens the body shop: fijne, scrubbende microdeeltjes en gemalen granaat mineralen. Dit moet dode huidcellen verwijderen en zorgen voor een heldere en stralendere huid.

Deze scrub heeft niet de structuur van een gewone scrub. Deze voelt toch een beetje aan als microdermabrasie. De kleine korreltjes hierin lijken een beetje op zandkorrels van structuur. Het voelt niet aan als een normale scrub, het voelt totaal anders. Ik heb zelf het gevoel dat het grondiger reinigt dan een normale scrub. Ik ben helemaal weg van deze speciale kleine korrelige structuur, het doet me echt denken aan microdermabrasie. Dus de naam past hier perfect bij!

Conclusie?

De structuur is heel wat anders dan een normale scrub. Het resultaat ook… Ik heb het gevoel dat dit meer voor mijn huid doet en beter werkt dan een normale scrub. Het verwijderd de dode huidcellen mega goed. Daarom zou ik deze zeker niet meer dan 1x per week gebruiken. Het maakt mijn huid zeer zacht en het laat deze er beter uitzien. Daarmee bedoel ik dat deze scrub mijn huid echt egaler en gladder maakt. Mijn grauwe huid is niet meer te zien, want dit product heeft gezorgd voor een stralende en egaler huid! Ik gebruik sinds eind april dit product wekelijks. Dus we zijn nu bijna een half jaar verder en de scrub werkt nog steeds fantastische en er zit nog veel in! Het is dus wel een duurder product, maar als je het uitrekent valt de prijs wel mee. Vooral omdat het zeer zuinig in gebruik is en omdat dit beter is dan een normale scrub voor je huid! Ik ben helemaal weg van dit product! Ik had nooit gedacht dat het zo goed zou werken… Maar ik ben blij dat het dit wel doet, want mijn huid is er enorm op vooruit gegaan. En ik heb sinds ik deze gebruik minder last van onzuiverheden!

Prijs: de vitamin c microdermabrasion van the body shop kost €20 voor 100ml.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.