Beauty,  Review

The body shop: shine lip liquid

Ik weet niet of het aan mij ligt maar ik zie steeds minder en minder verschijnen over the body shop… En dat vind ik enorm jammer aangezien verschillende van mijn favoriete producten van the body shop komen! Dus ik dacht laat ik tbs nog eens extra in de kijker zetten… Met een review over make-up producten. Ik ga het hebben over de verzorgende shine lip liquid producten ik heb deze in twee kleurtje: lemon sherbet en blueberry chew. Dus tijd om jullie deze tbs producten te showen… 🙂

Ik vind de verpakkingen van deze shine lip liquids wel leuk en handig gedaan. Vooral handig aangezien ze dezelfde kleur hebben als het product. Dus je weet snel door de verpakking te zien of je de juiste kleur hebt! Deze lipsticks zijn trouwens verrijkt met jojobaolie & marula- en arganolie. En als kers op de taart zijn de producten ook nog eens vegan! Tijd om je er alles over te vertellen!

Lemon sherbet 101

De naam hiervan doet me gelijk aan de Harry Potter films denken, van sherbet lemon. Ok de naam is omgekeerd maar keer op keer moet ik hier toch aan denken als ik de naam zie. Ook omdat deze kleur ruikt naar zoete citroenen. Ik zei al dat de verpakking afstemt op de kleur… Maar de kleuren zijn iets minder opvallend. Je ziet er namelijk maar heel weinig van terug…

Zoals je ziet is het een heel subtiel glosje dat tevoorschijn komt. Het is een leuk gouden glosje met een gele schijn en gouden glitters er in. Perfect als een neutral kleurtje of om over een lippenstift te dragen.

Blueberry chew 102

Laat ik anders ook wat meer vertellen over de handige applicator! De applicator is een soort van hartvorm. Hierdoor glijdt deze als het ware zeer makkelijk over de lippen.

Deze is net zoals de vorige kleur een subtiel kleurtje met voornamelijk roze, paarse & blauwe glitters in. Heel mooi om over een lippenstift te dragen! En deze ruikt ook heel erg lekker zoet!

Conclusie?

Ik vind het hele leuke glosjes. De kleuren zijn wel erg subtiel, maar daardoor ook perfect om over een leuke lippenstift te dragen. Wel vind ik het leuk dat ze lekker zoet ruiken en makkelijk aanbrengen. En deze werken ook nog eens verzorgend! Ze maken mijn lippen heerlijk zacht! Ik gebruik ze vooral als ik een neutrale lipkleur wil maar toch wat extra verzorging wens. Of ik vind ze ook leuk, als top coat over een rode of roze lipkleurtje. Dan komen de glitters goed naar voor en geven ze jouw lipkleur dat extraatje. Vooral de gouden variant is leuk om jouw rode lip kleur extra te maken! Op zich kan ik ze zeker aanraden vanwege dat ze handig zijn om aan te brengen en je lippen verzorgen. Maar om ze zo te dragen zie je er niet heel veel van, en vind ik ze toch wat aan de prijzige kant… Maar dat beslis je natuurlijk zelf! 😉

De shine lip liquids van the body shop zijn verkrijgbaar in nog meer verschillende kleuren en kosten €9.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.