Beauty,  Review

The body shop: intensely revitalising cleansing oil-in-gel

Wat ik top vind aan ‘the body shop’ is dat ze verschillende vegan producten in hun gamma hebben. Zo heb ik bv. al eerder hun geweldige vegan body yogurt uitgeprobeerd. En nu is het tijd om eens een ander soort product uit te proberen. Deze keer van hun ‘oils of life’ lijn een reinigingsolie in gel. Hun oils of life lijn bevat allemaal goede zaadoliën en ik kan alvast verklappen dat deze reiniger mij aangenaam verrast heeft!

Oils of Life Intensely Revitalising Cleansing Oil-In-Gel

Dit is een milde reiniger voor je alle huidtypes verrijkt met 3 verschillende zaadoliën: zwarte komijnolie, rozenbottelolie & camelia-olie. Voor de rest bevat deze reiniger ook olijfolie. De verpakking hiervan is fijn en zeer handig ook voor op reis mee te nemen. Maar ik vind ook dat deze wel wat luxe uitstraalt. Omdat het een olie in gel is, is dit een vrij zuinig product en heb je hiervan niet zo veel nodig. Wat betekend dat je met een verpakking van 100ml lang kan toekomen. Je hebt hiervan dus maar een klein beetje van nodig en zodra deze gel in aanraking komt met water veranderd de textuur direct. En dan word dit een heerlijk, licht product dat over de huid glijd. Ik kan het een beetje vergelijken met de structuur van een melkachtige lotion. Het is dus een gel en olie in één en dat voelt zeer aangenaam! Wanneer ik mijn gezicht dan afspoel meestal met koud of lauw water, voelt het enorm goed, fris en zacht aan. En buiten dat heb ik ook het gevoel dat deze reiniger mijn huid hydrateert en verzorgd zonder dat het mijn huid vet maakt! Wat zeker top is voor een product met olie!

Conclusie:

Ondertussen heb ik deze heerlijke reinigingsolie/gel helemaal opgemaakt. En ik kan twee dingen hierover zeggen… 1, je komt er zeer lang mee toe & 2 het is gewoon echt een geweldig product! Voor mijn persoonlijk is dit al de fijnste reiniger dat ik ooit gebruikt heb. Ik gebruikte deze ieder ochtend & avond. Het product voelt aangenaam aan op de huid en doet ook echt iets voor mijn huid. Mijn huid voelt en ziet er na gebruik hiervan heel goed uit! Dus dit is zeker en vast een reinigsproduct dat ik met veel plezier opnieuw wil kopen!

Prijs: the body shop intensely revitalising cleansing oil-in-gel bevat 100ml en kost €15.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.