Beauty,  Review

The body shop: face mist

Binnenkort zit ik 24h in de cinema. Ja je leest het goed, ik zag een event van alle harry potter films achter elkaar, dus 24h in de cinema. Ik dacht ach waarom niet doe eens zot. 😉 Ik ben het natuurlijk al aan het voorbereiden want zo 24h films zien is natuurlijk niet niets. Ik ga sowieso een dekentje meenemen, maar wat ik nog ga meenemen is een face mist. Zodat mijn make-up 24h overleeft en er goed blijft uitzien. De face mist dat ik ga meenemen is eentje van the body shop. Ik heb er zelfs twee. Dus laat ik jullie hierover meer vertellen want buiten voor 24h in de cinema zijn deze nog voor meer goed. 😉

Je kan deze gebruiken wanneer je geen make-up draagt, maar je kan deze ook prima over jouw make-up sprayen. Ze hebben een mega handig formaat om mee te nemen in je tas. En ook zien de verpakkingen van de face mists er erg vrolijk en leuk uit!

The body shop heeft verschillende 5 soorten te koop met allemaal verschillende geuren en werkingen, wat ze wel allemaal doen is je huid hydrateren. Nog een ander leuk weetje alle face mists bevatten biologische Community Trade aloë-vera afkomstig uit Mexico. Deze worden met de hand geplukt om zo alle krachten te behouden. Hierdoor weet je dat de aloë vera van top kwaliteit is.

Mandarin Energising Face Mist

Deze face mist is verrijkt met extracten van mandarijn, camu camu bes en maca root wortel uit Peru. Buiten de huid hydrateren is de extra werking van deze de huid meer energiek laten aanvoelen. Deze face mist is geschikt voor elk huidtype maar vooral voor de doffe, vermoeide, grauwe huid. Ik haat echt de geur van mandarijntjes, maar de geur hiervan is niet zo extreem, eerder subtiel maar wel heel lekker! Deze face mist is inderdaad heerlijk voor wanneer je huid iets meer vermoeid is, het geeft deze echt de oppepper dat deze nodig heeft! Dus deze gaat natuurlijk mee wanneer ik 24h in de cinema zit. 😉

Rose Dewy Glow Face Mist

Dit is een face mist dat bestaat uit frambozenessence en kersenwater uit Frankrijk en community trade rozenessence uit Engeland. Deze geur doet me denken aan verschillende zepen van vroeger. Ik vind het persoonlijk niets, het is echt een geur van you love it or you hate it… Maar wel werkt deze face mist zeer fijn, het hydrateert mijn huid en laat deze er goed uitzien.

Conclusie:

De face mist werken geweldig, deze hydrateren en verfrissen de huid. Ze zijn ook makkelijk om mee te nemen. Ze hebben allemaal een andere extra werking, maar voor mijn persoonlijk werkt de mandarin zeer goed en dit is ook mijn favoriet. Ik vind het een goede toevoeging aan het assortiment van the body shop want deze producten zijn toppertjes!

Prijs: deze face mists kosten €8 (60ml) per stuk.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.