Beauty,  Review

The body shop – banana shampoo & conditioner

Een tijdje geleden heb ik tijdens de solden een goede deal kunnen doen bij the body shop. Deze banana shampoo & conditioner zaten namelijk in een kerstverpakking en tijdens de solden van januari heb ik deze cadeau verpakking dan kunnen scoren aan de helft van de prijs. Ik kan het zeker aanraden om na de kerst periode een bezoekje te brengen aan the body shop. Want wie weet kan je ook wel zo’n (kerst) cadeau verpakking scoren aan de helft van de prijs. Dit is eventjes een kleine tip dat ik wil meegeven voor ik start aan mijn review over deze shampoo en conditioner.

The body shop – banana shampoo –  €7 (250ml)

Deze shampoo is voor normaal tot droog haar, is zonder siliconen en verrijkt met community trade-bananenpuree uit Ecuador. Het moet je haar op een milde manier reinigen & verzorgen.

Laat ik eerst even een momentje nemen om de geur hiervan te beschrijven. Je moet wel zijn voor de geur van bananen maar als je dat heerlijk vind… Ja, dan gaat de geur van de shampoo en conditioner jouw heel gelukkig maken! Het ruikt echt heerlijk zoet naar bananen. De shampoo zelf is heel makkelijk om te verdelen en schuimt heel goed zodra het in aanraking komt met water. De shampoo is erg aangenaam en werkt goed. Na de shampoo gebruik ik altijd de conditioner omdat mijn haar toch wel nood heeft aan wat extra verzorging.

The body shop – banana conditioner – 250ml – €7 (250ml)

Net zoals de shampoo is de conditioner ook verrijkt met community trade-bananenpuree uit Ecuador. Deze conditioner moet zorgen voor een gezonde glans, zachter haar & moet het voeden.

Deze conditioner heeft een heerlijke dikke, romige structuur en brengt makkelijk aan. Na dat mijn haar gewassen is met de shampoo droog ik de lengtes een beetje en breng ik deze conditioner aan. Ik laat het meestal een 2 tot 3 tal minuten intrekken en daarna spoel ik het er uit. Achteraf merk ik dat mijn haar lekker subtiel ruikt naar bananen en dat het zacht en goed aanvoelt. Ook ziet het er mooi en gezond uit. De combinatie van de shampoo en conditioner werkt echt zeer fijn voor normaal tot droog haar. Ik ben zeer tevreden!

Conclusie:

Ja, deze shampoo en conditioner vind ik zeker en vast budget toppers! Vooral omdat je er een lange tijd mee toekomt én deze echt mega fijn zijn! Ze laten mijn haar er gezond uitzien en mijn krullen komen ook beter uit. Mijn haar voelt vooral minder droog en vooral vele gezonder aan. En de geur hiervan… Mmm, echt een heerlijke bananen milkshake achtige geur. Ja, deze shampoo en conditioner kan ik zeker aanraden voor normale tot droog haar! Ik ben fan en ga deze zeker en vast nog eens opnieuw kopen!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.