Beauty,  Review

The body shop: almond milk body yogurt

In de zomer vergeet ik vaak om mijn huid soms extra te verzorgen. Ja, ik smeer mij wel in met zonnecrème en af en toe een after sun maar dat is het. Maar ik merk dat mijn huid soms toch nog wel extra hydratatie of verzorging nodig heeft. Maar eventjes eerlijk vaak zijn body producten enorm plakkerig en dat heb ik niet graag tijdens de zomer. Vooral omdat ik me hiermee meestal insmeer ‘s avonds of eens na mijn douche. En dan moet het wel zeer luchtig aanvoelen en snel in de huid in trekken. Want in de zomer wil je zeker niet plakken! 😉 Dus toen ik eens tussen mijn body producten aan het kijken was kwam ik deze body yogurt tegen van the body shop. Ik twijfelde eerst een beetje want ik ben van tbs hun heerlijke body butter gewoon. Maar ik was toch benieuwd want de naam body yogurt sprak me wel aan…

Body yogurt?

Klinkt toch speciaal zo’n body yogurt, maar wat is dit precies volgens the body shop? Het moet een verfrissende gel textuur hebben, direct in de huid trekken en voor maar liefste 48h lichte hydratatie zorgen! Ze hebben in totaal 6 vaste body yogurt en momenteel hebben ze 3 speciale edities, dus op dit moment zijn er maar liefst 9 verschillende geuren. Hiervan zijn volgens hun site almond milk, moringa en British rose hun echte best sellers. En laat ik nu net 1 van die best sellers hebben namelijk almond milk!

Wat vind ik ervan?

Laten we beginnen met de geur. Almond milk is een overheerlijke goede, heerlijke zachte geur. De body yogurt voelt heerlijk aan, het voelt goed en verfrissend. De body yogurt ziet er echt uit als een luchtige yoghurt en deze voel ook zo aan op de huid. Deze is zeer makkelijk om uit te smeren en trekt toch wel snel in de huid in. Met als resultaat een mega zachte huid dat natuurlijk goed aanvoelt. Je hebt hiervan ook niet heel veel product nodig om je volledig in te smeren dus dat vind ik nog eens een extra pluspunt! De amandel geur blijf je achteraf nog subtiel ruiken, maar zoals ik zei is het een heerlijke zachte geur. Dus ik ben er zeker van dat vele deze geur goed zullen vinden!

Conclusie:

Ik vind deze body yogurt voor een gevoelige huid enorm fijn. Zelfs als je geen gevoelige huid hebt zoals ik is dit gewoon een fijn product! Het voelt zeer luchtig en verfrissend aan, trekt direct in de huid in en maakt je huid heerlijk zacht! Het perfecte product om in de zomer jouw huid extra te verwennen en verzorgen zonder dat je last hebt van een plakkerig gevoel! Ja, voor de zomer vind ik deze body yogurt fijn! Deze is trouwens ook nog eens 100% vegan en zoals ik zei heb je ook niet veel nodig dus buiten vegan is deze ook budget proef! Ik kan deze zeker aanraden voor in de zomer te gebruiken! In de winter vrees ik er wel voor dat deze niet voldoende is, maar voor de zomer is deze luchtige body yogurt wel heel fijn! Dus ja ik heb voor mij het perfecte body producten gevonden om mijn huid in de zomer extra te verzorgen! 🙂

Prijs: the body shop – almond milk body yogurt kost €10 voor 200ml.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.