Personal

Zomer tip: opblaasbare unicorn, flamingo en nog meer bij lidl

Opblaasbare luchtmatrassen zijn een echte hit op de sociale media! Je hebt deze in alle mogelijk soorten en vormen. Je kan het zo gek nog niet bedenken en er is een luchtmatras van gemaakt. Denk maar aan pizza, frietjes, wijnfles,.. Maar je hebt ook de leuke en de it varianten dat je bijna overal ziet opduiken zoals een unicorn of flamingo! Geef nu toe we willen allemaal wel zo’n gave luchtmatras! Zo’n unicorn stond al een tijd heel hoog op mijn verlanglijstje. Maar steeds als ik ze tegenkwam vond ik ze er niet zo mooi uitzien of waren ze te duur. Maaaar nu heb ik zeer goed nieuws voor jullie! Want in de lidl….

Kan je namelijk voor een zeer goede budget prijs geweldige luchtmatrassen vinden! De unicorn en flamingo luchtmatrassen kosten slechts €14,99! Ze zijn zeer groot en zien elegant en perfect voor de foto uit!

Maar dit is nog niet alles…

Want je vind er namelijk ook nog andere leuke luchtmatrassen terug! Want wat dacht je van een gave ananas of pizza of een ijsje? Gaaf toch en dat is nog niet alles! Want ze hebben deze luchtmatrassen ook nog eens als een watermeloen! Dus na jouw ritje op jouw unicorn kan je lekker chillen op jouw favoriete snack! De ananas, pizza, het ijsje of watermeloen zijn verkrijbaar voor €9,99.

Verkrijgbaarheid:

Natuurlijk zijn de populaire flamingo en unicorn online uitverkocht. Maaaar je kan deze nog verkrijgen in de lidl winkel zelf. Dus wacht zeker niet te lang, en haal je unicorn en of flamingo nu ze er nog zijn!

De watermeloen, ananas, pizza en het ijsje zijn wel nog online op de lidl webshop beschikbaar en ook nog in de winkel.

Ga jij hiervan een luchtmatrassen kopen? Ik heb zelf natuurlijk de unicorn gekocht. En… je mag binnenkort zeker een insta foto verwachten op mijn unicorn. 😉

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!