Beauty,  Review

Summer feeling met yves rocher nagellak

Begin deze week hebben we alvast prachtig weer gehad dat ons nog extra doet verlangen naar de zomer! Nu is het weer terug wat minder… Maar dat betekend natuurlijk niet dat we geen zomer gevoel mogen creëren! En wat is er beter dan een zomers gevoel te creëren dan met een lekker zomers kleurtje op jouw nagels… Dus laat ik je snel twee leuke zomers nagelkleurtjes van yves rocher zien!

22 Rose camélia

Dit is een prachtige, felle snoep roze kleur! Echt de ideale kleur om heerlijk in zomer en lente stemming te komen!

Zoals je ziet is het echt een geweldige kleur. Het is een lakje dat fijn aanbrengt, redelijk snel droogt en met 2 laagjes krijg je een mooie felle dekking!

94 or pailleté

Dit is een heerlijk lakje om jouw manicure net dat tikkeltje extra te maken! Je kan het makkelijk als top coat gebruiken en dan krijg je met 1 laagje al een heel mooi effect. Als je een extra speciale manicure wenst kan je dit ook altijd zo gebruiken. Maar dan denk ik dat je toch 4 of zelfs meer laagjes van deze prachtige top coat nodig zal hebben!

Zoals je ziet krijg je met 1 laagje al een mooi effect! De top coat bevat grote chunky zilveren glitter en verschillende kleinere gouden glitter. Echt een prachtje!

Conclusie:

Beide lakjes zijn zeer mooi en perfect om in de stemming te komen voor de lente en zomer! Ze laken heel fijn, drogen redelijk snel en van de felle roze kleur heb je twee laagjes nodig en van de top coat maar ééntje! Dus deze lakjes zijn zeker enorm fijn en vooral heel mooi!

Yves rocher le vernis kost €5,90 per stuk, maar vaak houden ze promoties waardoor het maar €2,95 is per lakje! Dus het is zeker de moeite om deze promoties in het oog te houden!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.