Events,  Review

Spider-man: far from home

Na de laatste marvel film, Avengers: Endgame kon ik haast niet wachten op hun eerst volgende film, spider-man far from home. Ik ben een grote marvel en spider-man fan. Dus natuurlijk was ik mega benieuwd naar deze film. En toen ik de kans kreeg om deze film tijdens een exclusieve screening te mogen bekijken, deed ik toch wel eventjes een vreugde dansje… Maar was dit vreugde dansje terecht? Want natuurlijk ligt na end game de laat zeer hoog. Dus laat ik je snel eventjes vertellen wat je van deze film mag verwachten. (ik beloof dat ik geen spoilers verklap. ;))

Waarover gaat de film:

“Peter Parker trekt op reis naar Europa met zijn vrienden. Ondanks zijn besluit om zijn pak in Amerika te laten, was Nick Fury hem aan het opwachten. Europa wordt namelijk aangevallen door wezens die controle blijken te hebben over de natuurlijke elementen. Als blijkt dat ook zijn vrienden in gevaar zijn, beslist Peter om samen met Nick de mysterieuze aanvallen te onderzoeken.”

De film speelt zich dus af na wat er gebeurd is in end game. Persoonlijk vond ik wel dat door deze film te zien bepaalde dingen dat er gebruikt waren tijdens end game ik nu achteraf beter begreep. Het unieke aan de spider-man films met Tom Holland is dat het geen ‘klassieke super hero’ film zijn. Neen, deze films zijn zoveel meer dan dat! Zeker far from home! Hierin zit humor, lekker veel spanning en ook wel wat romantiek en… Europa! Ja, klinkt misschien wat raar maar ik vind het wel grappig dat ze in Europa gefilmd (?) hebben. Zoals bv. VenetiΓ«, Londen,… en zelfs Nederland komt er in voor. En voor mij als Europeaan is dat wel leuk om dingen in films te zien voorbij komen dat ik ken of echt al bezocht heb. Natuurlijk is er een maar… In de film komen veel special effects voor en als je daar geen fan van bent, dan ben je nu gewaarschuwd. Ook kan ik snappen dat je deze film een beetje een vreemde overgang vind als je het vergelijkt met de vorige spider-man films. Maaaar zelf heb ik hier totaal geen last van gehad want ik vond het een leuke, luchtige top film!

Deze film zou ik gerust een 2de, 3de en zelfs nog meer kunnen zien. Het is een hele verrassende, unieke super hero film. Tom Holland & heel de cast hebben echt weer een top prestatie geleverd! Dus ben je net zoals ik een grote marvel en of spider-man fan? En heb je de film nog niet gezien? Dan moet je dit zeker doen! Hij is echt geweldig en zeker een must om te zien! Je zal verrast worden. πŸ™‚

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.