Beauty,  Review

Sleek say the magic word: mini matte me collection

Als je aan mijn vraagt wat mijn must go make-up product is dan zal ik met veel overtuiging lippenstift antwoorden. Ik ben dol op lippenstift van lieve en schattige kleurtjes tot mysterieuze en donkere kleuren. You name it en ik zal die lipkleur wel in mijn bezit hebben. Behalve van sleek daarvan had ik tot mijn grote verbazing nog geen enkel lipproduct van. Dit komt vooral omdat sleek moeilijk verkrijgbaar is. Ze verkopen het in België wel in de DI. Maar om eerlijk te zijn kom ik daar niet zo heel vaak. (Behalve om een verrassing zakje te kopen, haha 😉 ). Maar ik moest onlangs ergens wachten en toevallig was er een di zeer dichtbij. Dus om mijn tijd nuttig te besteden ging ik eens een goed bezoekje brengen. 3x raden ik kocht natuurlijk iets van sleek… 1 lipkleur kiezen was te moeilijk dus kocht ik direct een setje met 4 mini matte me kleurtjes. Perfect om te ontdekken hoe deze mijn bevallen.

Ik heb het setje ‘say the magic word’ met de 4 mini versies in van rioja red, velvet slipper, old hollywood en birthday suit. Ze bevatten alle vier 3 ml,en dit is ideaal om te zien of deze lip creams wel de moeite zijn. De verpakking hiervan is stevig en zeer handig om mee te nemen. Alle kleuren brengen ook makkelijk aan door middel van bovenstaande sponsapplicator.

Rioja red

Feller dan dit rood bestaat haast niet! Rioja red is een zeer felle bijna vurig, rode kleur. Deze brengt zeer makkelijk en egaal aan. Het is echt de perfect kleur als je dol bent op fel rood of voor een special avondje uit. Ik ben dol op rode lipkleuren maar zelf zou ik deze vooral voor een speciale gelegenheid dragen. Het is echt een eye cachter van een lipkleur!

Velvet slipper

Is een speciale donker paarse kleur. Deze brengt een beetje moeilijker aan. Maar met de juiste hoeveelheid lukt het toch om deze perfect aan te brengen. Dit is een zeer donkere kleur, maar wel enorm mooi! Ook een kleur dat je niet vaak tegen komt, love it!

Old Hollywood

Is een zeer moeilijk kleur om egaal aan te brengen. Zoals je ziet op de foto’s ziet het er een klein beetje vlekkerig uit. Ook vind ik dat deze kleur mijn lippen het meeste uitdroogt. Het is wel een hele speciale bijna zwarte donker rode kleur. Heel donker maar wel mysterieus.

Birthday suit

Normaal zou ik niet echt zo’n kleur kiezen, dit is echt een typische Kylie Jenner kleur. Maar tot mijn grote verbazing is birthday suit een prachtige kleur dat ik met veel plezier draag! Het is een mooie nude kleur met een koele, roze ondertoon. Perfect om elke dag te dragen! Zeker omdat deze fijn aanbrengt en lang op de lippen blijft.

Van links naar rechts: old hollywood, velvet slipper, rioja red & birthday suit.

Conclusie?

Niet alle lipkleuren vind ik zelf even draagbaar voor overdag. Maar het zijn echt wel mooie en unieke kleuren! Het enige nadeel vind ik dat de twee donkerste kleuren iets moeilijker aanbrengen. En dat old hollywood wat vlekkerig aanbrengt (dit zie je zeer goed op de swatches op mijn arm). Maar voor de rest vind ik dit echt een leuk setje om kennis te maken met de geweldige matt me lip creams van sleek! De kleuren blijven namelijk zeer goed op de lippen zitten zonder deze te hard uit te drogen. Ook is zo’n mini setje heel handig als je niet weet welke kleur te kopen. Want zo ben ik er van overtuigd geraakt dat ik wel een full side 6ml wil kopen van birthday suit. De mini’s bevatten 3ml en dat is zeker voldoende! Ik vind dit echt een heel leuk setje van sleek. Dit is ook het perfecte cadeau voor iemand of voor jezelf! 😉

Sleek ‘say the magic word’ mini matte me collection heb ik gevonden bij de di voor €14.95 voor dit hele set met de 4 lip kleuren.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!