Review

Slaapkamer makeover met poster store

Een tijdje terug heb ik heel de slaapkamer veranderd. Nieuw kleurtje op de muren, andere vloer, nieuwe meubels,… Een hele make-over dus. Maar er ontbrak één ding en dat was sfeer… En hoe kan je beter sfeer brengen in een kamer dan met posters? Omdat de slaapkamer een beetje jungle thema is met planten en groene muur, leek het me perfect om het extra jungle te maken door natuur posters. Omdat ik nog steeds heel blij ben van mijn posters van poster store, ging ik daar weer opzoek naar de perfecte posters. Want bij poster store hebben ze een grote selectie aan betaalbare posters en fotolijsten in verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen. Ze hebben een zeer uitgebreid aanbod, en ik ben er zeker van dat er voor iedereen zijn smaak en stijl iets tussen zit. Ook goed om te weten: iedere dinsdag zetten ze een nieuwe poster collectie online. Alle posters zijn trouwens geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit. Met dat gezegd te hebben, ga ik jullie laten zien hoe ik met hun posters de finishing touch aan mijn slaapkamer heb gegeven.

Ik koos zelf deze prachtige natuur posters uit. In het echt zijn deze zelfs nog mooier! De fotolijst dat ik koos zijn de zwart metalen 30 x 40 cm. Ik kan uren naar de posters staren. Ze zijn prachtig, uniek en passen perfect bij de groene muur en de planten.

En om af en toe eens af te wisselen van posters nam ik deze twee extra posters er bij. Als het terug kouder wordt, tegen de winter aan gaan deze echt perfect en leuk staan in de slaapkamer.

En tenslotte… Ja, ik ben echt dol op posters met quotes en bij poster store hebben ze heel veel leuke & inspirerende quotes. Ik ging deze keer voor deze prachtige 50 x 70 poster met ‘your only limit is you.’ op en ook voor deze koos ik voor een zwarte metalen fotolijst. Al deze posters maken mijn slaapkamer echt af vind ik. Het creëert zoveel sfeer en gezelligheid. Ik ben enorm blij met de posters dat ik heb uitkozen.

Als je zelf geen inspiratie hebt voor een fotowand te creëren, dan kan je altijd bij hun een kijkje nemen bij de fotowanden. Hier heb ik zelf heel want inspiratie uitgehaald. En het is ook perfect om te zien welke combinatie heel leuk staan van kaders bij elkaar en posters. Maar natuurlijk kan je er ook je eigen twist aan geven, zolang het voor jouw maar de perfecte fotowand is.

Wil je jouw interieur nét dat tikkeltje extra geven en meer sfeer in huis brengen? Ja, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij poster store. Want hier vind je echt prachtige, unieke en betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch design. En om het voor jouw nog beter en leuker te maken…. Heb ik een kortingscode van maar liefst 35% korting op alle posters (behalve selection). Met de code: elke35 kan je heel wat leuke posters scoren met maar liefst 35% korting. De code is geldig tot en met 21/06, dus je hebt tijd genoeg om je keuze te maken en zien welke posters perfect zijn voor in jouw interieur.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.