Beauty,  Review

Simply essentials: monoi de tahiti hair mask

Allereerst, mijn blog heeft even op een laag pitje gestaan wegens tijdgebrek. Maar ik probeer mijn best te doen om vanaf nu terug regelmatig een artikel online te zetten. Maar volg mij ook zeker op youtube & instagram want hier post ik ook regelmatig. En nu over naar deze review! 🙂

Haarmaskers, dit is toch iets wat ik maar al te graag 1x per week gebruik. Voornamelijk omdat ik mijn haar kleur, daardoor is het iets droger geworden maar ook omdat ik pluizig krullend haar heb. Mijn haar heeft echt nood aan zo’n wekelijks verwenmomentje. De laatste tijd heb ik wekelijks dit haarmasker van simply essentials gebruikt. Deze zat in de ‘from me to me’ goodiebox (dit was mijn eerste goodiebox ooit trouwens;) ). Ik wou hier al eerder een review overschrijven, maar het is er nog niet van gekomen… Maar ik kan wel alvast verklappen dat ik dit haarmasker ondertussen heb opgemaakt. Dus dat betekend dat ik dit zeker een fijn haarmasker vond!

Dit masker bevat monoi-olie, waardoor dit haarmasker de perfecte vochtinbrengende crème wordt! Het moet je haar voeden, de vitaliteit herstellen en effectief werken tegen schadelijke invloed van de zon en wind. Klinkt als een droom haarmasker dat je zowel tijdens de winter als zomer kan gebruiken!

Wat vind ik er van:

Laat ik starten met de geur hiervan, mmm heerlijk tropisch, echt een lekkere geur. Het masker zelf is makkelijk om te verdelen en kan je aanbrengen op droog of op net gewassen haar. Je laat het zo’n 5 minuten inwerken en dan kan je het uitspoelen met lauw warm water. Benieuwd wat dit masker doet voor mij haar? Het maakt het eerst en vooral heerlijk zacht ook laat het mijn haar goed ruiken. En merk ik ook dat mijn haar minder droog aanvoelt en er uitziet. Mijn haar ziet er goed, gezond en glanzend uit en dit op slechts 5 minuten, ja ik ben fan!

Conclusie:

Ja, dit masker is echt geweldig! Het ruikt lekker, maakt mijn haar heerlijk zacht én laat het er gezond uitzien. En dit op slechts 5 minuten, het kan haast niet beter! Of toch wel?! Want het is namelijk een budget proef masker! Ja, nu kan het zeker niet meer beter! Ik heb dit masker dus uit mijn goodiebox dus ik weet niet vanbuiten waar dit verkrijgbaar is (misschien online of bij DI?). Maaaar als ik dit tegenkom koop ik deze sowieso opnieuw!

Prijs: €5 voor 150ml


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.