Review

Signal bio tandpasta’s

Op mijn blog heb ik het al eerder over signal gehad namelijk over hun ‘white touch pen’ en de ‘white now’ tandpasta’s. Maar deze keer ga ik  het hebben over iets nieuw… Namelijk signal bio, deze tandpasta’s zijn BIO gecertificeerd en bevatten ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn verrijkt met fluoride. Deze tandpasta’s zijn perfect om op een natuurlijke manier jouw tanden te verzorgen. En ik vind het alvast een top initiatief van signal dat ze nu bio tandpasta’s hebben. Ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

De signal bio protection tandpasta’s bevatten natuurlijke plantenextracten dat BIO gecertificeerd zijn en zijn verrijkt met fluor. Deze moeten op een natuurlijke en efficiënte manier beschermen tegen tandplak en je tandvlees verstreken. Je hebt 3 verschillende tandpasta’s met ieder hun eigen werking: voor bescherming, natuurlijke frisheid en voor wittere tanden.

Natuurlijke bescherming

Deze tandpasta bevat biologische aloë vera-extracten en is verrijkt met zink. Zink versterkt het tandvlees en beschermd op een natuurlijke manier en helpt bacteriën bestrijden. De perfecte tandpasta voor sterk tandvlees en om je tanden te beschermen.

Natuurlijk wit

De natuurlijk wit tandpasta bevat silica van natuurlijke oorsprong om de tanden witter te maken. Ook deze tandpasta bevat zink en fluor. Deze is perfect als je wittere tanden wilt en deze op een natuurlijke manier wenst te beschermen.

Natuurlijke frisheid

De natuurlijke frisheid tandpasta bevat biologisch muntextracten en essentiële oliën van biologische eucalyptus voor langdurige frisheid. Ook deze tandpasta bevat zink en fluor. Deze is perfect voor sterke tanden en een frisse adem allemaal op een natuurlijke manier.

Conclusie:

Deze bio tandpasta’s zijn top. Ze ‘smaken’ ook fris en geven achteraf een fris gevoel aan je mond. De natuurlijk wit tandpasta is redelijk neutraal maar toch fris van smaak. Maar vooral de ‘natuurlijke frisheid’ tandpasta geeft dat extra fris gevoel aan je mond. Ik ben fan van alle 3. Ze werken perfect en doen wat ik van een goede tandpasta verwacht. Ja, deze koop ik vanaf nu zeker opnieuw. Het zijn gewoon fijne tandpasta’s dat 100% natuurlijke ingrediënten bevatten én bio zijn.

Prijs & verkrijgbaarheid:

De signal bio tandpasta’s kosten €3,99 voor 75ml. Deze zijn ondere andere verkrijgbaar in het kruidvat, bij verschillende supermarkten,…


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.