Personal,  Review

Sfeer in huis met poster store

Al een tijdje ben ik aan het twijfelen om de inrichting bij mij thuis te veranderen. Ik vond het een beetje kaal en ik miste een gezellig ‘warm’ gevoel. Na heel wat inspiratie op gezocht te hebben, kwam ik er achter dat posters heel wat sfeer in huis brengen. Ik ben zelf enorme fan van posters met teksten & quotes, vooral als er een leuke motiverende quote op staat. Na heel wat zoeken vond ik op posterstore.be een breed aanbod van verschillende posters en vond ik vooral dé poster met leuke motiverende quote. Na heel wat puzzelen en overwegen vond ik de perfecte posters voor de ruimte dat ik in gedachte had om deze zo extra mooi en gezellig te maken. Dus laten we anders snel eventjes een kijkje nemen naar de posters dat ik heb uitgekozen.

Posterstore.be

Kort wat extra informatie over Poster Store, hier vind je namelijk prachtige en betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch design. Poster store heeft een ruime selectie aan posters met verschillende thema’s, formaten, designs en stijlen. Alle posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit. Op hun website vind je ook inspiratie terug en deze kan jou misschien helpen om jouw eigen perfecte fotomuur mee te creëren. Ik kan het zeker en vast aanraden om een kijkje te nemen op hun fotowand inspiratie pagina. Hier zie je direct ook hoe gezellig en mooi zo’n muur is. Ook als je niet zeker bent qua afmetingen, wat mooi bij elkaar past,… dan kan je perfect op die pagina wat inspiratie opdoen. En als je fan bent van één van hun voorbeelden van fotomuren, dan kan je dit heel makkelijk volledig bestellen. Maar je kan ook altijd zelf heel makkelijk naar jouw eigen stijl een fotomuur samenstellen.

Leuk om te weten: ze zetten iedere dinsdag een nieuwe poster collectie online.

Ik koos zelf als posters een hele leuke quote (50cm x 70cm), prachtige zwart-wit dieren posters en enkele natuur foto’s (30cm x 40xm). Ook vond ik nog een mooie poster A4 formaat (21cm x 30xm) voor op mijn bureau. Buiten een fotomuur vind ik zo’n (kleinere) aparte poster ook altijd zeer mooi staat op bv. een bureau. De kaders heb ik zelf in zwart metaal maar deze zijn ook beschikbaar in veel soorten en kleuren zoals bv: goud, koper, zilver, zwart hout,…

De posters zijn heel makkelijk om te bevestigen. De poster hierin steken is ook simpel, de klemmen naar beneden duwen en voilà. Enkel bij de grotere kaders (50×70) is het systeem iets anders. Dan is het naar beneden duwen en opzij schuiven zoals je hieronder kan zien. Vergeet ook zeker niet de beschermfolie langs beide kant er af te halen.

Conclusie:

Ik ben zeer tevreden met deze posters! De kwaliteit en kleuren zijn echt prachtig! Poster store heeft een ruim aanbod aan posters en kaders. Eens je de kaders heb aangeschaft kan je altijd naar gelang bv. het seizoen de posters wissen of nog extra kaders en posters aanschaffen. Ze hebben zoveel leuke posters, dus ik ben er zeker van dat er iets tussen zit helemaal in jouw stijl. Ik ben enorm blij met de posters en kaders en ga ik de toekomst zeker nog enkele andere poster aanschaffen zodat ik af en toe eens kan afwisselen.

Heb je nu ook zin gekregen om enkele posters of misschien wel een hele postermuur aan te schaffen? Dan heb ik goed nieuws! Want ik heb namelijk een leuke kortingscode voor jullie: met de code missprettiness35 krijg je maar liefst 35% korting op alle posters (excl selection). Deze code is geldig t/m 14 november.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.