Beauty,  Review

Sampar musthaves: glamour shot, eye care, golden glow & the impossible eye care

Sampar was voor mij tot kort nog een redelijk onbekend merk. Shame on me eigenlijk, want ze hebben enorm vernieuwende producten! Mijn interesse naar dit merk was direct gewekt! Zeker omdat alles er zeer professioneel uitziet; de verpakking, de samenstelling van het product,… Ik testte van sampar hun vier musthaves uit: glamour shot, glamour shot eyes, golden glow & the impossible eye care. Benieuwd waarom net deze 4 producten geprezen worden als musthaves? En wat deze eigenlijk doen? Lees dan snel verder en dan leg ik je uit welke producten jouw een stalende huid bezorgen!

Glamour shot

Wat is het? Glamour shot is een soort van transparante foundation dat voor een vlekkeloze teint moet zorgen. Dit moet in 1 min jouw teint mat en uniform maken. Ook moet het imperfecties zoals grove poriën, roodheid en rimpels wegwerken. En op lange termijn moet dit product ook rimpels en kraaienpootjes corrigeren.

De verpakking hiervan is een ‘airless’ tube, zodat er geen lucht bij kan. Zo kunnen de actieve bestandsdelen hierin ook niet ‘vervliegen’. Dit product bevat oa:

HQA microlens: dit vult de groeven in de huid waardoor imperfecties visueel niet meer zichtbaar zijn.

Haverextract: zorgt voor een direct gladmakend effect.

Ingekapseld hyaluronzuur: heeft een diepgaande werking op lange termijn tegen rimpels.

Urban advance-complex: beschermd de huid tegen vervuiling en hersteld het evenwicht van de huid.

Werkt het? Je brengt glamour shot aan als een foundation nadat je jouw dagcrème gebruikt hebt. Je mag glamour shot niet gebruiken in combinatie met een vloeibare foundation! Wel kan je het gebruiken voordat je poeder of blush aanbrengt. En glamour shot mag je op ieder moment van de dag bijwerken. Dit product heeft echt al mijn verwachtingen overtroffen… Voor zowel op lange termijn als op korte termijn is dit een wonder product! Na het opbrengen merk ik direct verschil, mijn huid ziet er mooi egaal en mat uit. Het werkt inderdaad ook de imperfecties en roodheid weg of laat het minder opvallen. Als je het mij vraagt, is dit product een wondermiddel! Het enige nadeel is dat je het niet kan gebruiken in combinatie met een liquid foundation. Maar glamour shot in combinatie met bv een minerale poeder, dat is een killer combinatie! Je huid ziet er echt prachtig uit, bijna alle imperfecties ‘zijn weggewerkt’. Echt een topproduct, en zelfs tijdens jouw dagje zonder make-up zal je huid er stralend goed uitzien.

Prijs: glamour shot bevat 25ml en kost €40.

Glamour shot eyes

Wat is het? Een transparant product dat kringen van elke kleur moet aanpakken. Dit product moet eigenlijk jouw concealer vervangen. Het moet onmiddellijk jouw wallen en kringen wegwerken. Ook gaat het de donkere zones rond de ogen verlichten en de rimpels en kraaienpootjes verminderen. Omdat dit eigenlijk jouw concealer moet vervangen moet je dit aanbrengen na jouw oogcrème.

Glamour shot eyes bevat oa:

MIB-complex: heeft een ontsteking bestrijdende werking waardoor wallen en kringen weggewerkt worden.

Ook bevat het net zoals glamour shot: HQA microlens, haverextract, ingekapseld hyaluronzuur en urban advance-complex.

Werk het? Ik breng dit product aan als ‘concealer’ dus na mijn oogcrème. En na een paar minuten merk ik inderdaad verschil. Vooral als ik zeer vermoed ben is het verschil immens groot. Mijn paarse kringen vallen veel minder en zelfs zo goed als bijna niet op. Je merkt inderdaad ook dat het alles wat opvult en de rimpeltjes en wallen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Na een veel te kort nachtje is dit product top, want met dit zie je amper nog iets van de vermoeidheid! Ook als je last hebt van kraaienpootjes en rimpels zal dit product goed voor jouw werken! Dit product heeft me aangenaam verrast. Want ik had niet verwacht dat zo’n transpart product inderdaad alles zou wegwerken waardoor ik geen concealer meer nodig heb! Geweldig gewoon!

Prijs: glamour shot eyes bevat 10ml en kost €30.

Golden glow

Wat is het? Het is een hydraterende crème met een zonne effect zonder zelfbruiner dat je huid moet laten stralen. Het moet zorgen voor een onmiddellijk stralende en fantastische teint. Het moet ook de aanmaak van melanine stimuleren waardoor de huid een lichte, natuurlijke tane zal krijgen. Golden glow zit ook in een luchtdichte verpakking. Hierdoor blijven de actieve bestands- delen langer goed. Het is dus geen zelfbruiner maar wel een goede basis voor je makeup of je kan het gebruiken als highlighter.

Golden glow bevat oa:

Goldescent minerals: deze zorgen voor een stralende, warme teint.

Hydro complex: zorgt voor het behoud van de soepelheid van de huid en hydrateert, hersteld en versterkt de huid.

Pro Melanotrope peptiden & cimicifuga racemosa: geven een boost aan de huid voor de aanmaak van melanine.

SSP-verzorging: dit beschermd de huid extra tegen de schadelijke uv straling waardoor veroudering wordt tegengegaan.

Werkt het? Je kan golden glow aanbrengen alleen of nadat je jouw dagcrème hebt gebruikt. Het kan zowel gebruikt worden als een highlighter of primer voordat je jouw make-up aanbrengt. En golden glow is gewoon een top product! Zeker wanneer je net zoals ik een bleek huid hebt dat amper bruint. 😉 Deze golden glow geeft mijn huid een warmere en iets bruinere look en natuurlijk ook een prachtige glow! Het zorgt echt voor een stralende huid! Maar dit is nog niet alles… Want buiten dat maakt het mijn huid ook lekker zacht & wordt deze ook beschermd tegen de zon! Als je het mij vraagt, is dit een echte musthave voor deze zomer! Dankzij golden glow, ga ik deze zomer ook een prachtige golden glow hebben! 😉

Prijs: Golden glow bevat 30ml en kost €29.

The impossible eye care

Wat is het? Deze pen bestaat maar liefst uit 45% actieve verjongingsbestand delen. Het is een verzorging dat je oogcontouren direct moet liften en moet zorgen voor een jongere blik. Het moet dus kringen en wallen wegwerken en de huid rond de ogen terug voller maken en verstevigen.

The impossible eye care bevat:

High tech diamond pearl-poeder: dit weerkaatst het licht waardoor je een stralende blik krijgt en kraaienpootjes en rimpels zo goed als onzichtbaar worden.

Hyaluronzuur 1G en 3G: dit zorgt er voor dat rimpels diepgaand bestreden worden, waardoor deze voller en dichter worden.

Ingekapselde vitamine C: gaat het ontstaan van rimpels tegen en helpt om kringen te verminderen. Het zorgt voor een stralende huid dat er terug verjongd zal gaan uitzien.

Peptiden: helpt om de huidvellen te herstellen en de diepe rimpels glad te maken.

Werkt het? Bij dit product viel het mij direct op dat het mijn blik direct een stuk wakkerder maakte. Omdat ik nog niet veel last heb van rimpels, kan ik niet zeggen of deze daarvoor goed werkt. Maar bij mij werkte het wel enorm goed tegen mijn donkere kringen en mijn wallen. Deze werden inderdaad ‘opgevuld’ zodat ze nog amper zichtbaar werden. Het is een heel goed product. Maar stiekem ben ik toch net iets meer fan van glamour shot eyes. Maar dit komt vooral omdat dit product meer is om rimpels te bestrijden, en ik heb dit voorlopig nog niet nodig. Maar als je dit wel nodig hebt, dan ben ik er zeker van dat dit al jouw verwachtingen zal overtreffen!

Prijs: The impossible eye care pen bevat 4,8ml en kost €29.

Conclusie? Sampar is een merk dat mij aangenaam verrast heeft. De producten doen wat ze beloven. En hiermee heb je direct goede resultaten en ook op langere termijn merk je veel verschil! Als je het mij vraagt zijn deze producten een echte must have voor een prachtige en stralende huid!

Verkrijgbaarheid? Sampar is verkrijgbaar bij de apotheek en in sommige drogisterijen.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!