Youtube

Sale shoplog | the body shop, H&M, di & pimkie

De solden periode loopt stilaan ten einde… Maar dit betekend wel dat je vaak hele goede deals kan doen en extra korting kan scoren! Ik was dit jaar nog niet gaan kijken voor de solden… Maar enkele dagen terug besloot ik om kort even in het shopping centrum binnen te springen. Ik had ook nog enkele (cadeau)bonnen dat op moesten dus perfect om dit te combineren! Ik moet eerlijk toegeven dat het allemaal vrij chaotisch en druk was… Dus heel veel kleding heb ik niet geshopt, maar wel een aantal leuke items. Vooral bij de producten van the body shop ben ik losgegaan. Daar hadden ze hele fijne kortingen en nog eens 10% er extra af. Benieuwd naar al mijn aankopen? Want zo laat ik je ook nog een verrassingszakje van di zien en mijn (online) bestelling van pimkie!

Wil je tijdens deze solden periode ook graag fijne deals doen? Voor de beste solden koopjes online, kan je altijd terecht bij kortingvandedag.be. Zij verzamelen alle actuele promoties en kortingscodes. Het is een hele handige site om (extra) korting te scoren! Zeker de moeite om hierop een kijkje te nemen. Happy shopping!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.