Review

Rituals holi crackle: crackling body mousse

Ik schreef al eerder over de shower foam en jelly van de heerlijke en betaalbare hole of rituals lijn van rituals. Nog steeds ben ik grote fan van deze heerlijke lijn, dus wou ik graag nog een extra product hiervan uit testen. De douche gel dat er uitziet als een roos vind ik heel leuk. Maar uiteindelijk ben ik voor nog een speciale product gegaan. Of beter gezegd denk ik wel dat dit het specialiste product van heel deze collectie is… Ik heb het namelijk over de… Crackling body mousse.

Ja, je hebt het goed gelezen een crackling mousse. Ik was direct getriggerd toen ik dit las, want dit klinkt als een heel aparte ervaring! De crackling mousse is van de andere geur lijn dan van de eerdere producten dat ik al heb uitgeprobeerd van deze lijn. De geur hiervan is white lily & peach blossom. Ik kan je alvast zeggen, deze geur is heerlijk zacht, fruitig en een tikkeltje zoet. En deze doet je gelijk verlangen naar de lente en de zomer!

Maar natuurlijk hoe werkt deze crackling mousse?

Ja, deze werkt knetterend goed! En dat mag je zeker letterlijk nemen. Zodra je dit aanbrengt gaat de body mousse een beetje knetteren. Maar zodra je start met jezelf in te wrijven wordt het pas echt fun! Nog nooit is mijn huid insmeren zoveel fun geweest! Deze body mousse voelt echt fantastisch aan op de huid! Heel zacht en dat knetterend gevoel is echt geweldig! En na de fun van het knetteren voelt mijn huid zacht aan, deze fluffy body mousse trekt echt goed en snel in de huid in. En de white lily & peach blossom geur hiervan blijft achteraf ook lekker subtiel aanwezig.

Ja, ik ben helemaal fan geworden van deze body mousse! Het knetterend gevoel is enorm special maar maakt het wel extra fun om je huid in te smeren! Deze trekt snel in, voelt verkoelend aan, ruikt overheerlijk en maakt mijn huid nog eens zacht! Als je het mij vraagt is dit zeker een toppertje van rituals! En omdat deze ook verkoelend aanvoelt ben ik er zeker van dat dit een heerlijk product zal zijn op warme (zomer)dagen! Dit is zeker een toppertje van de ‘the rituals of holi’ lijn! En nu kan ik haast niet wachten om nog meer producten van deze top en budget proef lijn van rituals uit te proberen! Want zo staan het rubber masker en foam flower hoog op mijn wishlist!

Ik vind de crackling body mousse knetterend goed! Deze kost €7,50 voor 150ml.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.