Beauty,  Review

Rituals: glow pure radiance gezichtsolie

Nadat ik mijn geliefde olie, de jeugdheid nacht serum van la provençale bio had opgemaakt, wou ik direct terug een gezichts olie. Ik vond deze olie geweldig om ‘s avonds te gebruiken. En heel toevallig moest ik de volgende dag in de rituals zijn… Dus 1 + 1 = de glow pure radiance gezichtsolie. Als ik me niet vergis hebben ze twee verschillende gezichts oliën, maar na wat advies van de verkoopster ging ik dus voor de glow variant. Dus tijd om je alles hierover te vertellen….

Deze olie moet zorgen voor een stralende huid en de eerste tekenen van huidveroudering bestrijden. Het moet een superlichte olie zijn met natuurlijke ingrediënten zoals oa. saffraanbloem, dat bekend staat om de antioxidante eigenschappen en antirimpelwerking, sint-janskruid dat helpt om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en tsubakiolie dat een kalmerende, verzachtende en verzorgend effect op de huid moet hebben. Deze olie is geschikt voor alle huidtypen en mag zowel ‘s ochtends en of ‘s avonds gebruikt worden.

De verpakking hiervan vind ik echt geweldig, het straalt luxe uit. Wat trouwens ook echt mag voor die prijs. 😉 Maar het leuke hieraan is dat je de olie aanbrengt door het pipetje. Dat vind ik zeer handig om het product gelijkmatig met aan te brengen en is ook zeer hygiënisch. Je kan dit gebruiken als gezichtsolie maar je kan ook een paar druppels hiervan toevoegen aan je dag en of nachtcrème.

Op dagen dat ik merkte dat mijn huid wat meer aandacht en verzorging nodig had, mengde ik altijd een paar druppels met mijn dagcrème en hiervoor werkt deze olie echt geweldig! Dan gaf het ook een pretty glow aan mijn huid. Maar ik moest het echt wel mengen met mijn dagcrème want als ik de olie zo gebruikte… Ja, dan was het resultaat puistjes…. Dan werkte deze net ietsje te verzorgend. Maar als dat is wat je huid nodig heeft dan kan je deze olie zeker en vast zo gebruiken. Maar zelf vond ik het fijner om deze te mengen met mijn dagcrème. De olie ruikt trouwens zeer aangenaam. En soms gebruik ik deze wel eens apart, na bv. een warme douche durf ik mijn gezicht hiermee in te smeren want dan is mijn huid altijd meer uitgedroogd en kan het die verzorging wel gebruiken. Deze olie trekt ook snel in de huid in zonder een vettig laagje achter te laten. Wat het wel achter laat is een pretty glow! En het maakt mijn huid lekker zacht, het is een fijne olie dat mijn huid zeker de verzorging geeft dat deze nodig heeft.

Ik vind het zelf een hele fijne olie om mijn dagcrème net dat tikkeltje extra te maken. Maar ook voor mezelf eens te verwennen met een gezichtsmassage is deze olie heerlijk. Deze ruikt zeer aangenaam en verzorgd de huid goed. Enige nadeel hieraan vind ik zelf de prijs… Maar omdat ik hiervan maar een paar druppels gebruik om deze te mengen met mijn dagcrème is het redelijk zuinig in gebruik.

Prijs: the ritual of namasté glow pure radiance face oil kost €32,90 voor 30ml.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.