Beauty,  Review

Rimmel: Scandaleyes WOW Wings mascara

Een mascara waar afgelopen maanden veel om te doen was, dat was natuurlijk de Scandal’Eyes WOW Wings mascara van rimmel. Er werd groot uitgepakt, want zo heb ik deze mascara gekregen in een zeer speciale verpakking… In een leuke paarse doos en zodra ik deze opende, zag ik dat ik de mascara moest open maken met een code slot. Dan maak je me natuurlijk enkel nog benieuwder naar deze mascara… Dus nu ik deze uitgebreid getest heb, ga ik jullie natuurlijk vertellen wat deze mascara zo special maakt!

Even een funny fact: ik zei dat je de mascara moest openmaken met een code slot. Dus kort samen gevat moest je dan op instagram een story plaatsen en een persoon taggen en dan ging die persoon jouw de code doorsturen. Ja, je kan al raden wat bij mij is fout gelopen… Yeps tot op heden heb ik nog altijd niet die code ontvangen dus dat slot kan de vuilbak in jammer genoeg. Maar de mascara heb ik er uiteindelijk uitgekregen door lang te wringen en de verpakking kapot te maken… Ik zag geen andere optie, maar gelukkig is het na heel wat geduld, gelukt en kon ik deze wow wing mascara eindelijk uitproberen!

Wat maakt deze mascara zo special?

Het speciale aan deze mascara is natuurlijk het borsteltje in de vorm van een wing. Vrij uniek en ook wel logisch! Want dit moet zorgen voor volumineuze wimpers met een prachtige wing look! Deze mascara beloofd 11 keer meer volume te geven, elk haartje makkelijk te bedekken en deze moet ook nog eens klontervrij zijn.

Zoals je kan zien ziet het borsteltje er zeer special uit, echt de vorm van een wing. Er zit wel vrij veel product op het borsteltje en persoonlijk vind ik dit niet zo fijn. Door het vele aan product is het zeer moeilijk om een subtiele laag van mascara aan te brengen. Ik bouw graag mijn mascara op. Maar bij deze gaat dit amper omdat er zoveel product opzit. Ook heb ik hierdoor het gevoel dat ik zeer snel klontertjes en spinnenpoten wimpers krijg. Omdat deze mascara er zo special uitziet, is er ook een handleiding aan verbonden om de mascara goed aan te brengen. Je start met de wing kant om met de lange haren eerst jouw buitenste wimpers te doen. En dan draai je het borsteltje om naar de rondere kant en dan kan je de rest van jouw wimpers voorzien met mascara.

Als je de mascara heel voorzichtig aanbrengt zoals ze meegeven dan werkt deze wel, en kan je makkelijk jouw buitenste wimpers meenemen. Het is wel een fijne mascara dat vooral veel lengte en een mooie krul geeft. Enkel zou ik deze nooit opnieuw kopen. Deze wow wing mascara heeft mij niet echt kunnen overtuigen. Vooral omdat ik deze niet zo fijn vind om aan te brengen. Er zit heel veel product op het kwastje en je moet echt opletten dat je niet te veel neemt.

Want als ik niet oplet heb ik snel een lelijk effect met klonters & spinnenpoten… Ook duurt het iets langer dan een normale mascara om deze aan te brengen. Het kan natuurlijk zijn dat deze mascara jouw beter bevalt, maar voor mij persoonlijk is het echt niet mijn ding. Het is zeker helemaal geen slechte mascara, maar het is zeker niet de beste dat ik al geprobeerd heb.

Ik denk dat ik dus één van de weinige (?) ben dat toch niet zo enthousiast is over deze mascara. Voor een mascara dat wow wing noemt waren mijn verwachting toch iets anders… Maar het kan goed zijn dat deze mascara voor jouw wimpers wel fijner werkt! Dus als je de wow wing mascara wilt uitproberen kan je deze vinden oa. online of in het kruidvat. De prijs hiervan is normaal €15,99, maar als je online zoekt kan je deze ook voor heel wat goedkoper vinden bv. op de site van di voor €8.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.