Beauty,  Review

Revolution: brow tint | perfecte wenkbrauwen voor dagen?

Ik vind zelf verzorgde wenkbrauwen belangrijk, als ik iemand zie kijk ik eerst naar de wenkbrauwen. Erg, I know. Maar het is een beetje een beroepsmisvorming. Wenkbrauwen kunnen direct heel jouw gelaat aanpassen… Zelf ben ik nu ook in de mate dat het kan mijn wenkbrauwen iets aan het laten bijgroeien. Want ik wil heel graag eens naar zo’n brow expert gaan om uit te proberen. Yeps, dat is de blogger inside me. Dus voorlopig probeer ik zo min mogelijk te epileren, maar ik wil wel dat mijn brows er verzorgd uitzien. Ofwel tekening ik ze een klein beetje bij of ik gebruik een brow gel, maar zodra ik mijn make-up er dan afhalen zijn mijn ‘perfecte brows’ weg. Zonde dacht ik… Daarom dat ik heel graag deze brow tint van revolution wou uitproberen. Dit is namelijk iets semi-permanent en moet je perfect uitziende brows geven tot wel 3 dagen lang….

Je kan het makkelijk zelf aanbrengen met het kwastje van dit product. Maar als je echt preciezer wenst te werken kan je best jouw eigen wenkbrauwkwastje gebruiken. Maar ben je toch verkeerd of uitgeschoven? Kan je heel eenvoudig en snel dit verwijderen met make-up remover. Je gebruikt dit product best als je eens ongeveer 2 uurtjes vrij bent. Want dit product kan je tot 2h op jouw wenkbrauwen laten. Hoelang je wilt kan je zelf bepalen, maar hoe langer dit product kan ontwikkelen hoe beter het resultaat zeker wanneer je donker wenkbrauwen hebt. Ik heb zelf donkere brows en laat het meestal 1h30 tot 2h er op. Na die tijd haal je dit er af als een peel-off. Makkelijk vond ik dit niet, het ging er bij mij niet in 1 keer af, maar altijd in kleine stukjes. Maar met een beetje geduld en voorzichtig te zijn (anders trek je haartje mee uit) kreeg ik het er vanaf. Dus kort samengevat moet je dit product zo gebruiken:

Hoe gebruiken:

– Je brengt het aan op gereinigde wenkbrauwen

– Je laat het ongeveer 2h inwerken

– Daarna kan je deze gel verwijderen door deze eraf te trekken (peel-off), van binnen naar buiten

Helemaal bovenaan zien je mijn wenkbrauwen zonder iets. In het midden zie wanneer ik dit product in de kleur medium brown heb aangebracht. En helemaal onderaan nadat ik het er heb afgepeeld na ongeveer 1h30.

En dit is het resultaat na 1 dag, zodat je ziet is er nog altijd een beetje verschil maar niet enorm veel. Ik denk dat het resultaat van deze brow tint al weg was na nog geen 2 dagen. Ik moet wel toegeven dat ik toch make-up droeg en door mijn gezicht dan elke avond te reinigen merkte ik wel dat deze brow tint er sneller afging. Dit is zeker ergens logisch, maar dat het er zo snel afging had ik niet verwacht. Want het resultaat dat deze brow tint geeft is mooi en het ziet er natuurlijk uit…

Conclusie:

Je moet hiervoor wel eventjes bijna 2h met vreemde wenkbrauwen rondlopen… Maar deze brow tint werkt wel! Het laat mijn wenkbrauwen en mooi uitzien op een natuurlijke manier! Ik moet er achteraf helemaal niets mee doen! Enkel jammer dat het resultaat bij mij na nog geen 2 dagen er al af was. Ik denk dat dit vooral te maken had met het reinigen van mijn gezicht en make-up er af te halen. Dit product werkt echt, maar om het dan voor maar 1 dag erop te hebben als ik make-up draag, dat vind ik toch te veel werk…. Maaar… ja er is zeker een maar… Als ik een tijdje of een paar dagen eens geen make-up draag is dit wel een perfect product! Want dan blijft het er wel ietsje langer opzitten en zelfs dan zonder make-up zien mijn wenkbrauwen er perfect uit! Dus als ik geen make-up draag ga ik dit zeker gebruiken. Dus het werkt zeker maar ik ga dit toch niet opnieuw kopen, daarvoor vind ik het te veel werk. Zeker als ik het enkel kan dragen als ik geen make-up op heb… Als je niet vaak make-up draagt, is dit natuurlijk de oplossing om je wenkbrauwen er een paar dagen mooi te laten uitzien.

Prijs: de brow tint van revolution kost €5,99.

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.