Beauty,  Review

Review: action bubble mask

We kennen allemaal wel de klassieke klei en crème maskers en sinds onlangs ook de welbekende sheet maskers. Maar in de gezichtsmasker wereld gaat het tegenwoordig zelf nog eens stapje verder met originele gezichtsmaskers. En dan heb ik het niet over leuke printjes op een sheet mask, neen ik heb het namelijk over een bubble mask! Say what?! Yeps, een bubble mask, dus een masker dat normaal moet beginnen te schuimen zodra je dit aanbrengt. Hoe gaaf is dit?! Ik wist al een tijdje dat het bestond, maar ik kon het nergens vinden. Tot ik een tijdje terug in de action was! Want daar heb ik dit bubble mask kunnen scoren! Dus tijd om je meer te vertellen over dit aparte masker!

Bubble mask?

In dit bubble mask zitten melkeiwit en zoethout extract. Zodra je dit masker aanbrengt op je huid begint het lichtjes te schuimen. Maar wat doe dit masker eigenlijk? Het masker zou er voor moeten zorgen dat je huid een boost krijgt en diep gereinigd wordt.

Hoe gebruiken?

Je brengt het masker dat een soort gelachtige structuur heeft aan op een gereinigde, droge huid. Na een paar seconden zal je zien dat het begint te schuimen. Je mag het bubble mask 5 tot 10 min laten inwerken tot heel je gezicht bedekt is in schuim. Dan kan je voorzichtig je huid masseren ongeveer een 1 tot 2 min. Tenslotte spoel je het masker er af met lauw warm water. Je mag/kan dit bubble mask 2x in de week gebruiken als je dit wenst.

Werkt het echt?

Natuurlijk de grote vraag werkt dit echt? Ik kan je zeggen, ik voelde me precies een wolkje. Het masker bleef steeds maar meer en meer schuimen. Je voelde dit ook want het masker had een beetje een kittelend gevoel, dus je moet hier wel tegen kunnen. Maar ik vond het zelf geweldig om te ervaren en vooral ook grappig. Want je gaat er echt uitzien als een wolkje! 😉 Na een 10min besloot ik om het masker in mijn huid in te masseren en werd en een soort van plakkerige crème. Na een 2min spoelde ik dit er af. Het resultaat was een mooie, zachte huid dat goed aanvoelde.

Conclusie?

Het is dus niet echt een wondermasker, want buiten mijn huid zacht maken deed het masker niet erg veel. Het is natuurlijk wel eens leuk om uit te proberen. Want door het schuimen is het een hele belevenis! Dus ik vind het zeker wel een leuk masker om eens uitgeprobeerd te hebben! Maar dit masker is vooral ideaal voor een gezellige meiden avond als je eens fun wilt hebben en vooral wilt lachen! 😉 Het is zeker geen slecht masker, maar het is niet het beste dat ik al geprobeerd heb.

Als je toch eens de fun wilt ervaren van dit masker kan je het kopen voor €0,99 in de action en dan krijg je 3 maskertjes.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!