Beauty,  Review

Relevant deodorant – duurzaam en vegan

Een tijdje terug kreeg ik een leuk mailtje van het merk relevant. Mijn interesse was direct gewekt want dit is hun moto:”Om zachte maar effectieve alledaagse cosmeticaproducten te ontwikkelen en tegelijkertijd voor onze planeet te zorgen”. Hun producten zijn duurzaam geproduceerd, vegan en vrij van slechte chemicaliën. Ze streven ernaar om zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Maar daar stopt het niet want ze hebben maar liefst 1 jaar besteed aan het ontwikkelen van een unieke deodorant verpakking dat gemaakt is uit 100% gerecycleerde visnetten. Relevant is trouwens ‘s werelds eerste oceaan plastic deodorant. En ik vind dat een merk dat zo begaan is met de ingrediënten, de planeet én duurzaamheid toch een blogpost verdient! Want merken dat zich daarvoor inzetten verdienen extra spotlights!

Momenteel hebben ze twee deo’s namelijk de neutrale en de citrus & komkommer. Ik hou zelf van een frisse geur dus ik ging voor de citrus en komkommer variant. Het is een hele zachte, subtiele en frisse geur. Een hele natuurlijke geur, love it!

Wat vind ik er van?

Ik ben al een tijdje vegan & natuurlijke deo’s aan het uitproberen en het meest voorkomende probleem voor mij is toch dat ze meestal niet sterk genoeg zijn of witte strepen achterlaten. Dus mijn vereisten van deze deo was dat deze sterk genoeg is en geen witte strepen achterlaat. En dat laatste kan ik alvast aanvinken. Want deze deo brengt makkelijk aan zonder strepen achter te laten omdat deze transparant is. Deze deo geeft ook genoeg product af en trekt snel in. Bonus punten hiervoor. 😉 Maar nu komt natuurlijk het belangrijkste… Hoe goed beschermt deze deo… Ik moet zeggen dat deze mijn enorm verrast heeft want op het vlak van bescherming is dit zeker één van de beste deo’s dat ik al geprobeerd heb. Het beschermd goed en zorgt er voor dat mijn oksels bijna de hele dag droog blijven. En dit vind ik fantastisch! Zeker omdat dit merk duurzaam, vegan én vrij van slechte chemicaliën is! Het is ook een zachte deo dat voor ieder huidtype geschikt is zelfs voor de gevoelige. Ik blijf het ook schitterend vinden dat de verpakking volledige recyclebaar is en gemaakt is van 100% recycled oceaan plastiek.

Ik ben zeer benieuwd of deze deo mij ook goed gaat beschermen tijdens de zomer. Maar voor nu beschermd deze mij enrom goed. En ik ben er zeker van dat ik deze opnieuw wil kopen!

Prijs: de relevant deo roller is verkrijgbaar op hun website voor €14.95. Maar als je meerdere deo’s koopt, krijg je een stapelkorting, bij 2 krijg je 15% korting en bij drie zelfs 20% korting.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.