Food

Recept: leo espresso freakshake

Koffie en chocolade is altijd een goede combinatie! Dat wist leo ook… En daarom is er nu tijdelijk een leo espresso verkrijgbaar! Hoe geweldig is dit! Zelfs als je geen grote koffie liefhebber bent moet je dit proberen! En dan heb ik het niet enkel over de leo espresso reep dat je moet proberen… Maar ook over deze leo freakshake! Ja, freakshakes zijn nog altijd hotter dan hot, en zijn leuk om mee uit te pakken!

Wat heb je nodig:

– 4x LEO espresso                                                          – 1 eetlepel marshmallow fluff

– 2 bollen vanille ijs                                                       – 2 eetlepels musketzaad

– 350ml volle of halfvolle melk                                   – slagroom

– snoep naar eigen keuze voor de versiering

En natuurlijk heb je voor de freakshake zelf te maken een groot milkshake glas, kommetje, blender en lepel en vork nodig.

Laten we beginnen:

  1. Plet een LEO espresso en maak hiervan een crumble. Meng de 2 eetlepels musketzaad met de crumble.
  2. Bestrijk de bovenkant van het glas met de marshmallow fluff. Dep de bovenkant van het glas in de crumble, zorg dat dit helemaal bedekt is. Laat dit nu eventjes staan zodat de marshmallow fluff wat kan uitharden.
  3. Na eventjes wachten kan je de bollen ijs met 350ml melk en 1 volledige LEO espresso blenden…
  4. Giet de milkshake in het met crumble bedekte glas. Leg op het gevulde glas nog een reep LEO espresso.
  5. Werk af met een toren slagroom op de LEO reep. En versier dan jouw freakshake zo zot mogelijk zoals jij wilt! Dit kan met snoepjes, nog een stukje LEO,…
  6. Relax en geniet van jouw heerlijk leo espresso freakshake!

Natuurlijk kan je de freakshake versieren zoals je wenst en of eventueel de marshmallow fluff of de crumble veranderen zoals jij het, het lekkerste vindt!

Leo espresso freakshake: I think you’re freaky and I like you a lot! Deze freakshake is echt een heerlijke verwennerij als je een koffie en chocolade liefhebber bent! Ik ben niet echt een liefhebber van warme koffie, dus deze freakshake(koud) vind ik gewoon de maks! Als je niet 100% zeker weet of je een koffie liefhebber bent of de freakshake is gewoon too much voor jouw? Probeer dan gewoon de LEO espresso, het is een lekkere reep met een goede combinatie van de espresso en de chocolade!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.