Beauty,  Review

Primark get lippy | matte collection flutter

Ik denk dat we wel allemaal bekend zijn met de lipkits van Kylie Jenner? Ik heb deze nog altijd niet uitgeprobeerd, maar ze staan nog steeds hoog op mijn wishlist. Wat ik wel al heb uitgeprobeerd is deze look a like kit van de primark. Het is van de matte collection en bevat zowel een lip liner als liquid matte lipstick. Er was zoveel keuze om uit te kiezen… Maar uiteindelijk ben ik voor de kleur flutter gedaan. Benieuwd of deze lipkits van de primark misschien ook zo populair gaan worden als die van Kylie?

Of ze ook zo populair gaan worden? Ik denk het niet, maar ik kan wel alvast zeggen dat deze kit een goede budget versie is! Hierin zit dus een lip liner en een matte liquid lipstick. Beide zitten in een normale maar fijne verpakking. Het opbrengen hiervan verloopt zeer soepel en fijn. De liner is redelijk creamy en glijd als het ware over de lippen. De lipstick zelf brengt ook zeer makkelijk aan en is goed gepigmenteerd, waardoor je maar 1 laagje nodig hebt. Dus laten we eens verder kijken naar de kleur en de geweldige pigmentatie….

Dus bij de swatches zie je links de lipstick en rechts de liner. Zoals je ziet hebben ze beide na slechts 1 laagje een fantastische pigmentatie! Op de lippen ziet de kleur er ook echt prachtig en goed uit. Enkel zie je wel dat mijn velletjes wat duidelijker worden… Maar de lipstick zelf droog mijn lippen niet uit en zit eerder comfortabel op mijn lippen. Qua houdbaarheid blijft het zeer goed en lang op de lippen zitten, dus dikke pluspunten voor primark!

Conclusie:

De matte collection is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. Ik heb zelf de nude kleur flutter. Het zijn beide fijne producten dat goed en fijn aanbrengen. Ook blijft de kleur goed en lang op zijn plaats zitten. Als je het mij vraagt, dan heb ik aan deze twee producten geen negatieve punten gevonden, ik vind ze gewoon top! Deze kit zijn ook niet heel duur, dus ik zou zeggen zie je 1 of misschien meerdere leuke kleurtjes? Ga er zeker voor, je zal zeker geen spijt hebben!

Get lippy matte collection van primark is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor een setje met lip liner en matte lipstick betaal je €4.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.