Fashion,  Outfit

Outfit: unicorn fun

Soms heb ik zo’n outfit dat ineens mijn favoriet van dat moment wordt, en dan draag ik deze natuurlijk vaak. Tegenwoordig heb ik dit met deze outfit. Ik vind het een hele leuke outfit en als ik deze aan heb, krijg ik ook wel altijd complimentjes over deze geweldige broek! Het is bruine broek met zwarte slangen print, I love it! Deze broek heb ik trouwens gekocht van onze Miss België, Celine. Toen ze nog niet gekroond was als Miss België organiseerde ze samen met Jill, Lotte & Freya een closet sale in the headquarters van Tutu chic. Vorige editie was ik ook al geweest, maar toen had ik helemaal niets gekocht… Want ik was er tegen de middag en toen was er al veel weg. Maar de 2de keer dat ik naar de closet sale ging was ik samen met een vriendin goed op tijd naar daar gedaan. We hadden geluk want we stonden vooraan in de rij, wat betekende dat we toch nog heel wat keuze hadden. Uiteindelijk kocht ik 3 leuke items waarvan deze broek er ééntje van was. Ben je benieuwd naar de broek en hoe ik deze gestyled hebt? Lees dan snel verder! 🙂

Toen ik deze broek op de closet sale zag, was het direct liefde op het eerste zicht. Ik vind deze echt heel leuk! Ook zit de broek echt mega gemakkelijk. Omdat ik vooral wou dat de broek de aandacht trok, combineerde ik het met een coltrui, want ja het is nog steeds winter. Dus zo’n coltruitje komt echt van pas om je lekker warm te houden. Wat me ook warm houd is de haarband. Ik vind zo’n haarband echt heel erg leuk staan. Dit kan direct je outfit wat pimpen en het houdt je toch warm. Ik heb echt wel een aantal van zo’n haarbanden. Gewoon omdat ik het niet enkel mooi maar ook warm vind.

Voor de rest heb ik de outfit nog gecombineerd met zo’n gouden riem. Deze zat in de adventskalender van my jewellery en dit is eigenlijk het enige item dat ik uit de kalender draag… Met de rest heb ik iemand anders gelukkig gemaakt. Maar de riem vind ik zelf wel erg leuk! Net zoals de ketting, deze heb ik ooit eens gekocht tijdens een speciale sale. En de tas… Ja mijn mama kent mij zooooo goed, deze was een kerstcadeautje en I love it! Het is ook een hele handige en ruime tas, ja ik ben hier heel blij mee. De schoentjes heb je misschien nog al zien voorbij komen bij een eerdere outfit post? Deze zijn tweedehands en toch wel al mijn beste tweedehands aankoop op het vlak van schoenen.

Coltrui: lidl | broek: toxik | schoenen: H&M | ketting: skinnydip London | riem: my jewellery | handtas: essentiel | haarband: veritas

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.