Fashion,  Outfit

Outfit // rock ‘n’ roll in Antwerp!

Tijdens de pers dagen in Antwerpen had ik een beetje tijd om mijn outfit nog te shooten. Maar natuurlijk wou ik iets special. Bij het persbureau dat ik bezocht kon ik eye flashes of beter speciale of normale stick on eyeliner proberen van het merk Mily. Natuurlijk kon ik kiezen om een normale te proberen. Maar ik hou er nu eenmaal van om iets speciaal te doen. Dat is ook perfect om mijn outfit te shooten! En de locatie van het persbureau was dichtbij het mas en de jachthaven. Hoe perfect kon dit zijn? Speciale eyeliner en een geweldige locatie! Yaah, ik was zo happy! Oh, en als je benieuwd bent naar mijn artikel over de press days het staat al online! 😉 Want buiten de Antwerp press days bezocht ik ook degene in Brussel! Het was echt geweldig! En ik hou er van om me ‘op te kleden’ voor zo’n gelegenheden! Ik hou ook nog steeds van een beetje rock ‘n’ roll in mijn outfits. Dus zwart en rood is voor mij altijd een goede combinatie!

I’m wearing:

Coat: H&M // blouse: pimkie // short: sparkle and fade // tights: veritas // shoes: primark // bag: michael kors // cap: H&M

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: the blogger behind missprettiness.com has dyslexia. I’m doing the best that I can. But if you see a spelling mistake I’m sorry about that!

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!