Fashion,  Outfit

Outfit: I’m blue dabadee dabadie

Pff,  van de lente zien we jammer genoeg maar weinig. Het is alsmaar regen, regen en regen… En ik wou graag deze week nog enkele outfits shooten. Maar ik vrees dat dit er niet zal inzitten. Dus voor deze keer heb ik een outfit van toen het weer iets beter was. Maar het past wel perfect bij de regen van nu, want heel mijn outfit is blauw. Ik had nooit gedacht dat ik een outfit zou dragen helemaal in het blauw! Maar goed, dit heb ik dus wel gedaan en ik vind het een zalige combinatie! Ik ben echt dol op de kleur blauw en heb dringend meer items in deze kleur nodig. Deze outfit is een beetje sportief. Erg sportief ben ik niet, maar we doen ons best om fit te blijven he! 😉

Trui: H&M / bloesje: H&M / jeans: nina carter / schoenen: shoecolate / choker: six / pet: six / handtas: hedgren

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

4 Comments

 • Vanessa

  Mooie outfit foto’s! Nu ga ik waarschijnlijk de hele dag met “I’m blue dabadee dabadie” in mijn hoofd zitten, haha. Ik hoop ook dat we snel mooi lenteweer krijgen!

 • Ivon

  Zonde dat het weer zo slecht nog is he, pfff.. Wat een toffe outfit en wat een mooie plek heb je daar om foto’s te nemen. Ik zou persoonlijk de choker er niet bij aan doen, maar dat is mijn smaak haha. Petje is heel tof!
  Liefs

  • MissPrettiness

   Oh, dankjewel! En ik vind het geweldig dat je gewoon je eerlijk mening geeft!
   Ik snap dat van de choker zeker en vast hoor! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.