Fashion,  Outfit

Outfit: croco pouch + kortingscode ideal of sweden

Misschien herinner je deze outfit post nog? Toen liet ik jullie een prachtige en vooral handige wristlet van ideal of sweden zien. Ideal of Sweden ken je misschien van hun veel te leuke en mooie telefoon hoesjes? Maar buiten telefoonhoesjes hebben ze nog veel meer denk aan: opladers, houders en verschillende accessoires zoals een kaart houder, pouch,… Zelf heb ik een prachtige pouch van hun! Ik ga deze natuurlijk uitgebreid aan jullie laten zien, en net zoals de vorige keer heb ik weer een hele leuke kortingscode voor jullie! *yaaay*

Ik heb deze prachtige croco pouch in de kleur evergreen, deze is van de ‘luxe’ winter collectie. Buiten groen heb je deze ook nog in zwart en dieprood. Zelf vind ik dit inderdaad een luxurious clutch. Deze voelt enorm degelijk aan en is ook zeer mooi afgewerkt. Het is echt een luxe clutch dat je outfit net dat tikkeltje extra kan maken!

De clutch zelf heeft ook een mooi en groot formaat. Deze is opgedeeld in twee aparte compartimenten waarin 1 met 6 kaartsleuven. Het is een hip en vooral tijdloos model. Deze kan je zowel als clutch dragen, maar ook met de afneembare riem. Je kan dus zelf kiezen hoe je deze clutch draagt.

Deze outfit is tot stand gekomen enkel door de clutch! Ik vind rood en groen een prachtige combinatie, dus ik wou sowieso iets rood aandoen maar ik wist niet goed wat. Omdat de clutch luxe uitstraalt en je deze met zoveel kan combineren dacht ik, ik ga eens gek doen. En dat gek doen was mijn rode blazer met mijn rode broek allebei van een ander merk met elkaar combineren. En ik had gelukkig want het lijkt alsof dit een kostuum is dat perfect bij elkaar past. Ik moet wel toegeven als je heel goed gaat kijken, dan zie je een beetje verschil van de kleur. Maar het valt niet echt op en ik ga deze look zeker vaker dragen!

Ik vind het echt een prachtige clutch dat mooi is afgewerkt en luxe uitstraalt. Ja, ik ben zeer blij hiermee! En… Zoals ik zei heb ik natuurlijk een kortingscode voor jullie! Als je iets wilt bestellen op ideal of sweden dan krijg je met de code: missprettiness15 15% korting op heel je bestelling. Dat is altijd mooi meegenomen zeker als je iets wilt van ideal of sweden. De code is geldig tot 26 /02/2020.

En net zoals de vorige keer, weet ideal of sweden niet dat ik ook een artikel publiceer. Ik doe dit gewoon omdat ik de clutch zo mooi vind en omdat jij misschien iets nodig hebt van ideal of sweden? En dan is zo’n kortingscode altijd fijn meegenomen! Dus ik word niet betaald of krijg geen commissie, maar ik heb wel de clutch gekregen.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.