Fashion,  Outfit

Outfit: colorful pants

De laatste weken waren zo hectisch dat ik er gewoon niet aan toekwam om artikels te maken, jammer genoeg. Maaar ik doe dit jaar terug mee aan vlogmas, dus als je meer van mij wenst te zien kan je jouw altijd abonneren op mijn youtube kanaal. En anders zie ik je heel graag op mijn blog. Want stilaan zullen er terug meer en meer artikels online komen. En laten we starten met een outfit. Een tijdje terug heb ik meegewandeld met de urban brooklyn catwalk in Gent. Nu denk je misschien wat heeft dit te maken met dit artikel? Eigenlijk heel veel, want achteraf mochten we een kleding stuk uitkiezen. (Ja, nu voel je hem waarschijnlijk al aan komen;) ) Ik koos namelijk een prachtige broek! Het was liefde op het eerste gezicht. Maaaaar het is een iets wat specialere broek… Dus laat ik je snel zie met wat ik deze gecombineerd heb!

De kleuren van de broek vind ik echt geweldig, dat maakt ook dat je deze met zoveel kan combineren! Allez ja, je moet het dan natuurlijk wel hebben. Van al de kleuren; goud, roze, zwart, geel, blauw, oranje,… Had ik eigenlijk toeval iets wat hier perfect bij zou passen… Een coltruitje in een gelijkaardig soort mosterd geel. Het is tweedehands dus ik heb geen idee van waar deze komt aangezien het label er is uitgeknipt… Maar natuurlijk kon ik het ook perfect met zwart combineren.

Maar als je mij al een langere tijd volgt, dan weet je misschien dat ik tegenwoordig toch meer en meer kleur probeer te dragen. Natuurlijk wou ik wel enkele zwarte accenten toevoegen zoals mijn hoed en schoenen. De schoenen zijn trouwens ook tweedehands en lopen echt geweldig goed!

Voor de rest maakte ik deze outfit nog af met een leuke ring en ketting. De ketting weet ik niet waarvan deze is… Ik heb deze cadeau gekregen van mijn lieve mama, en het is echt één van mijn favoriete! Omdat ik vooral wou dat de print van de broek alle aandacht trok, heb ik voor de rest mijn outfit redelijk rustig gehouden! Ja, ik ben echt verliefd op deze broek! Enkel één nadeel… De maat van deze broek valt heel groot. Ik heb normaal 36 maar deze is te groot voor mij… En omdat ze geen 34 meer hadden heb ik besloten om deze broek te laten inmaken. Ja, ik denk dat dit ook al genoeg zegt over hoe mooi ik deze vind! Soms vind je echt zo’n item waar je dan ‘verliefd’ op word.

Broek: Nümph (via brooklyn) | schoenen: H&M (tweedehands) | ring: six | hoed: zeeman

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.