Fashion,  Outfit

Outfit: black with a khaki touch

Ik heb het even opgezocht en de laatste outfit post op mijn blog dateert van maart… Dat is een hele tijd geleden… Maar hier ben ik dus met eindelijk een nieuwe outfit post! Ik vergeet eigenlijk altijd om genoeg foto’s van mijn outfits te maken. Maar als ik er genoeg maak dan vind ik het altijd wel fijn om een artikel hierover te maken. Ik vind het op andere blogs altijd erg leuk om te zien om zelf inspiratie op te doen. Dus ik ga mijn best doen om vaker outfit post te delen. Voor deze herfst look heb ik nog eens mijn high knee boots uit de kast gehaald. Met deze heb ik echt een haat/liefdes relatie. Maar als ik ze dan zie op deze outfit vind ik ze wel erg mooi.

Deze outfit is voor deze herfst zeker mijn favoriet. Ik vind de combinatie van de high knee boots met het rokje enorm leuk. Ook ben ik erg blij dat mijn rond tasje hierbij goed past. Ik had om eerlijk te zijn dit tasje nog niet echt vaak gebruikt… Maar bij deze outfit vond ik het echt perfect passen. Ook het rokje was echt een score, ik heb het gekocht tweedehands via vinted en I love it!

Trui: H&M | rokje: LolaLiza (tweedehands) | overknee boots: coton | ketting: six | hoed: zeeman | handtas: six


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.