Fashion,  Outfit

Outfit: autumn vibes

Stiekem vind ik de herfst toch een beetje leuk. Vooral de mooie kleuren, altijd nog wel een aangenaam zonnetje en lekker comfy binnen zitten. Ja, met de herfst kan ik zeker nog leven! πŸ˜‰ Winter is voor mij een ander verhaal. Maar ach, ieder seizoen heeft zo zijn charmes hΓ¨! Normaal draag ik veel zwart maar hier probeer ik stilaan vanaf te stappen om wat meer kleur in ‘mijn leven’ te brengen. Makkelijk is dit soms niet aangezien meer dan de helft van mijn kast nog uit zwart bestaat. Maar goed alle begin is moeilijk. Dus toen ik graag wat herfstkleuren wou dragen wist ik direct dat ik dit blousje moest aandoen. Maar dan nog eventjes zoeken naar wat er bijpast… En voila zo is deze outfit geboren! Dus laten we eens een kijkje nemen naar mij vind ik zelf herfst proof look!

Blouse: lola & liza | vestje: H&M | broek: the sting | schoenen: sam edelman | oorbellen: H&M

Vind je trouwens 3 foto’s genoeg voor een outfit post? Of zie je er graag meer? Laat het gerust weten! Want ik ben er zelf nog niet uit wat ik het beste vind! πŸ™‚ Maar in ieder geval wens ik je nog een prachtige dag/avond verder toe!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.