Fashion,  Outfit

Outfit: hell yeah 2.0

Whoop whoop, het is zaterdag en dat betekend (hopelijk) weekend! Ik heb vandaag al een leuke dag gehad. Ik moest naar een verjaardagsfeestje bij een all you can eat. Ik ga voornamelijk voor de desserts want als veggie heb je daar maar weinig keuze… Dus dan mag je wel eens een extra dessert nemen he. 😉 Daarna ben ik nog naar de kringloop en action geweest om alles te kopen dat ik nodig heb voor mijn thema verjaardagsfeestje. Maar hierover later meer want van de diy’s ga ik een video maken… 🙂 Maar laten we nu snel eventjes een kijkje nemen naar deze iets stoerdere outfit.

Jas: coolcat | t-shirt: H&M | jeans: only | schoenen: sam edelman | oorbellen: H&M | zonnebril: primark | scrunchie: aliexpress

Het is dus jeans op jeans. Maar dan een leuk jeans jasje gecombineerde op mijn favoriete (high waisted) jeans! Het jasje vind ik zelf zeer leuk, vooral vanwege de kleur en de hell jeah op de achterkant. Het komt van coolcat en zoals je misschien gehoord hebt, stopt deze winkel er jammer genoeg mee… Vind ik zelf jammer want ze hadden wel altijd leuke items voor leuke prijsjes (vooral in de solden!). Maar omdat ze er mee stoppen is er wel een mega uitverkoop nu… Dus je kan altijd eens een kijkje gaan nemen en wie weet vind je wil iets mega leuk voor een fijn prijsje! Ik moet zelf nog een kijkje gaan nemen. Maar ik weet eerlijk gezegd niet of de winkels nog op zijn of tot wanneer… Dus snel toch maar eens eventjes gaan kijken… De schoenen dat ik trouwens aan heb, zijn moeilijk om aan te doen. Je moet je er echt rustig bij neer zetten en je tijd voor nemen. Maar eens dat je deze aanhebt loop ik echt op wolkjes. Zelf de (kleine) hak voel ik niet.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.