Beauty,  Food,  Review

Ortis Detoxine huid // for a beautiful and purifying skin

Ik heb een liefdes en haat relatie met voedingssupplementen. Dit omdat in België moet dit natuurlijk volgens enkele regels gemaakt worden. Maar ze moeten niet werken… Dus er zijn zeer veel voedingssupplementen te koop dat niet werken… Omdat ik vegetarisch ben neem ik enkele supplementen. Persoonlijk verkies ik dan de ‘natuurlijke’ vitamines. Dus supplementen op een planten basis. Eén van mijn favoriete natuurlijke supplementen zijn van Ortis. Toen ik de kans kreeg om hun nieuwe detox product uit te proberen voor een stralende en zuivere huid moest ik dit natuurlijk direct uitproberen!

Wat maakt deze detox kuur zo special?

In deze detox kuur vind je:

Grote klis: dit helpt om het uiterlijk van de huid te verbeteren en draag bij tot een gezonde huid.

Brandnetel: bevorderd de bloedsomloop en zorgt voor een zuivere en stralende huid.

Berk: staat bekent om zijn zuivere eigenschappen.

Rozemarijn: zit vol met antioxidanten en stimuleert de spijsvertering.

Psyllium: is rijk aan vezels en helpt de spijsvertering.

Spirulina: helpt om de afvalstof uit het lichaam te halen.

Citroen: is perfect voor een mooie huid.

Zoals je kan zien is dit zeker een gezonde cocktail met alleen maar geweldige ingrediënten.

Het is een 7 dagen kuur. Je kan dit best in de ochtend drinken omdat het niet enkel een boost is voor je huid maar ook voor jouw energie! Je moet 1 stick poeder mixen in een glas met ongeveer 150ml water, melk of fruitsap. Of je kan het ook altijd toevoegen aan jouw ochtend smoothie. Ik probeerde het met water maar dan vond ik de smaak net iets te hevig. Dus je kan dit best toevoegen aan melk, jouw smoothie of aan fruitsap.

Hoe smaakt het?

Dit is natuurlijk iets persoonlijk… Maar zoals ik al zei vond ik met water de smaak te hevig. Maar als ik dit toevoeg aan mijn ochtend smoothie dan proef ik het bijna niet. De smaak zelf is moeilijk om te omschrijven. Het is echt een sterke smaak. Maar als je dol bent op brandnetel soep dan ga je dit enorm lekker vinden! Maar als je het zoals mij haat dan kan je dit poeder best mixen in sap of je smoothie! Als het mogelijk is moet je dit zeker drinken in de ochtend! Want het geef je echt een gezonde boost!

Werkt het echt?

Ik testte dit uit voor 7 dagen en ik ben zeker enthousiast over deze kuur! Ok, de smaak was iets waaraan ik moest wennen. Maar eens ik de perfecte combinatie had gevonden was de cocktail op voordat ik het wist! 😉 En ja, het werkt echt! Het gaf me veel meer energie en ik voelde me enorm goed hierdoor! En mijn huid had zeker een detox kuur nodig! Dankzij heel veel stress was mijn huid een ramp… Maar dit detox product heeft zeer goed geholpen! Het liet mijn huid er vele beter en gezonder uitzien! Mijn huid zag er echt zuiver en stralend uit. Dus hell yes dit is een fantastische kuur! Ik ben er zeker van dat ik deze kuur 1 tot 2 keren per jaar ga doen of zeker meer wanneer nodig! 😉 Dus ben je opzoek naar een goede detox kuur voor je huid en je lichaam? Stop dan met zoeken! Je moet dan echt detoxine uitproberen! Het is het zeker en vast waart! (zoals ik eerder zei, is de smaak wel hevig en als je toch niet de perfecte combinatie vindt moet je maar denken ‘no pain no gain’ maar dan vanwege de smaak ;)) Je zal zeker geen spijt hebben wanneer je deze kuur probeert! Het is echt perfect voor wanneer je een detox moment nodig hebt (denk tijdens de feestdagen 😉 of een stressvolle periode of,…).

Ortis detox // detoxine huid kost rond de €13.10 voor een 7 dagen kuur.

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!