Food,  Personal

On my mind // boretti

Only in Dutch but my other articles will be back in English! 🙂

Ok, ik geef het toe… Het is misschien al vroeg om hierover te beginnen. Maar als je nu je kerstcadeautjes al op een wishlist zet of begint te kopen. Ben je vaak goedkoper af en is het veel minder stresserend. Plus zo’n wishlist is natuurlijk altijd handig om goed opvoorhand te maken. En laat het nu net zijn dat mijn vriend en ik binnenkort een nieuwe keuken hebben… Natuurlijk zonder apparaten, ideaal natuurlijk om dit natuurlijk op mijn wishlist te zetten! Dus ik was stiekem al aan het rondkijken naar de perfecte apparaten voor de keuken, dat er buiten praktisch ook nog eens mooi uitzien. Natuurlijk was deze zoektocht zeer moeilijk. Uiteindelijk heb ik het moeten opgeven… Tot dat ik ineens een persbericht binnen kreeg van Boretti. Ik kende dit merk nog niet. Maar toen ik het persbericht begon te lezen en de foto’s zag, was ik opslag verliefd. Alles zag er gewoon prachtig uit, helemaal zoals ik het wou! Dus moet ik dit natuurlijk delen met jullie! Want ik ben zeer blij dat ik nu kennis heb kunnen maken met dit merk!

Natuurlijk zal ik ook wat meer info geven over het merk zelf. Boretti is een kitchen lifestyle brand dat zich onderscheidt door hun prachtig Italiaans design en de top kwaliteit! Dit merk staat ook wel bekent om hun prachtige luxe fornuizen en hun outdoor gerief voor een geweldige BBQ te organiseren. Bij alle producten en de semi professionele apparatuur is natuurlijk het belangrijkste de functionaliteit. Ondertussen hebben ze hun gamma ook uitgebreid met stijlvolle en praktische items dat ik nu ga showen.

Persoonlijk vind ik deze vier de echte eye catcher van wat ze verkopen! Dus laat ik je meer info geven hierover!

Dit espresso machine is geschikt voor kleine en grote kopjes, en heeft een afneembare melkschuimer. Perfect dus voor een heerlijke espresso, latte of cappuccino.

Deze toaster staat gewoon helemaal bovenop mijn wishlist. Met deze kunnen je toast nooit meer verbranden door de bruinings controle en afteltimer. Maar het wordt zelfs nog beter hiermee kan je dus ook ontdooien en opwarmen. Geweldig toch?!

Een blender gebruik ik regelmatig voor een heerlijke smoothie te maken. En deze is gewoon een beauty! 😉

Ik heb een ijsmachine thuis maar deze werkt enorm slecht! Dus een goede ijsmachine dat wel werkt en er mooi uitziet is altijd welkom. En deze is echt weeral zeer mooi afgewerkt! Hierin kan je slecht in 1h al een lekker frozen yogurt of sorbet op tafel zetten. Je maakt hiermee 2 liter ijs dus perfect voor vele lekkere bollen.

Oh, ik vind de apparaten er zo prachtig uitzien! Ik hou van het design, maar het beste is natuurlijk al de extra’s hierin dat deze apparaten zo uniek maakt. Alle producten zijn ontwikkeld met Linea 2000 en zijn uitvoerig getest en gewaarborgd. Dus ik ben er van overtuigt dat deze producten hun geld zeker en vast waart zijn! Het is een investering. Maar dan heb je ook ineens zeer goede apparaten dat mooi kunnen pronken in de keuken!

Lots of love xxx

You can also find me on instagram and facebook.