Beauty,  Review

Nivea: pure color micellar shampoo

Een tijdje geleden was er in het kruidvat een actie dat je de micellar shampoo van nivea terug betaald kreeg. Ik had net een nieuwe shampoo nodig en dit leek me wel een leuke deal om eens de miceallar shampoo van nivea uit te proberen. Kort even over de actie: ik heb het bedrag terug betaald gekregen het duurde wel eventjes, maar om het op te sturen heb ik wel een postzegel (logisch) moet kopen. Maar genoeg over dat want een micellar shampoo dat klinkt toch innoverend en special….

Deze shampoo is gebaseerd op de werking van micellen. Je kent dit misschien van de welbekende micellar (make-up) removers? Maar micellen hebben een soort van magnetische eigenschap waardoor vuil aangetrokken word en op een milde manier verwijderd wordt.

Je hebt de micellar shampoo in verschillende varianten, ik heb zelf degene voor gekleurd haar. Deze shampoo is verrijkt met frambozen azijn & macadamia olie. Deze moet mijn haar beschermen en zorgen voor tot 8 weken een levendige kleur. Het is een milde shampoo dat geschikt moet zijn voor dagelijks gebruik & het haar moet verzachten en hydrateren.

De shampoo komt in een handige flacon waarmee je perfect kan dozeren. De geur hiervan vind ik zelf goddelijk lekker. De shampoo zelf vind ik aanvoelen en schuimen zoals een ‘normale’ shampoo. Wel merkte ik dat mijn haar toch enkele weken nodig heeft gehad om aan deze shampoo te wennen. Mijn haar was direct terug vettig. Maar zodra mijn haar aan deze shampoo gewent was, merkte ik wel dat het een fijne is. Mijn haar ziet er goed uit en voelt mega zacht aan. Ook voelt het minder droog aan, dus al met al ben ik hier zeer tevreden van! Enkel… merkte ik wel niet veel verschil met een ‘normale’ shampoo en deze voor gekleurd haar.

Conclusie:

Mijn haar moest eventjes wennen aan deze shampoo, maar na enkele weken was het resultaat heel goed! Mijn haar voelde heel zacht, minder droog en zag er heel gezond uit! De shampoo heeft ook een heel aangename geur! Enkel had ik niet echt het gevoel dat deze veel deed voor mijn gekleurd haar. Maaar het is wel een fijne shampoo waar ik tevreden over ben!

Prijs: de micellar shampoo’s van nivea hebben een prijs van €4,99 voor 400ml.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.