Review

Yves Rocher: exceptional serum

Ik heb redelijk droog haar dat de neiging heeft om snel te gaan pluizen… Dus een goede haarverzorging routine is zeer belangrijk voor mij. Want anders is het onmogelijk om iets te doen met mijn (pluizig) kapsel. Mijn routine om mijn haar te verzorgen bestaat uit de juiste shampoo en conditioner, een wekelijks haarmasker en natuurlijk mag een goed serum niet ontbreken! Eén van mijn ultieme favoriete serums is nog steeds de mythic oil. Maar de laatste tijd was deze moeilijk verkrijgbaar…. Dus moest ik natuurlijk een andere serum gaan gebruiken. Uiteindelijk ben ik voor het exceptional serum van Yves Rocher gegaan. Dit moet perfect zijn voor alle haartypes en moet je haar zijdezacht en sterker maken. Benieuwd hoe dit serum mij bevalt en naar de voor en na foto’s? Lees dan zeker snel verder!

Dit serum is geschikt voor alle haartype en moet het haar beschermen tegen breken en de weerstand van de haarvezels verhogen. En dit moet als resultaat prachtig, sterker en zijdezacht haar geven! Dit serum is onder andere verrijkt met 100% plantaardige micro-oliën en hibiscus peptides.

Het serum heeft een lichte melkachtige formule en trekt direct in het haar in. Van de melkachtige formule ben ik zeker fan, want met een olie heb ik toch meer het gevoel dat mijn haar sneller vet lijkt, met dit niet. Omdat het zo’n melkachtige formule is, heb ik wel meer van het serum nodig dan ik normaal gebruik… Ik heb redelijk dik en half lang haar en normaal gebruik ik 2 tot max 4 pompjes aan product. Maar van dit serum heb ik toch eerder 4 tot 6 pompjes nodig. Je kan het serum aanbrengen op droog en nat haar. Voor nat haar heb ik 4 tot 6 pompjes nodig, maar als mijn haar tussen het wassen door toch nog extra aandacht nodig heeft kom ik toe met 2 tot 3 pompjes. Ik zeg dit gewoon maar omdat ik wel het gevoel had dat dit serum sneller opgeraakt dan de andere dat ik al gehad heb. Maar buiten dat is het wel echt een top product voor mijn haar… Laat ik anders de foto’s voor zich spreken…

Zoals je zit ziet mijn haar er rechts wanneer ik dit serum gebruikt heb er vele beter en gezonder uit. Ook gaat het prachtig glanzen en voelt het heel zacht aan!

Conclusie:

Ok, laten we nu eventjes realistisch zijn… Het is een top serum, maar vanwege de melkachtige structuur heb ik meer product nodig. En voor de normale prijs van €21,90 vind ik het toch te duur. Zeker als je in het achterhoofd houdt dat mijn favoriete haar oil, mythic oil meer bevat en goedkoper is… Dus ik zou dit serum echt nooit kopen voor de volle prijs, daarvoor vind ik deze te duur. Ik heb deze zelf gekocht aan 50% dus voor €10,95. En dat vind ik voor deze hoeveelheid toch een beter prijs. Dus als je dit toch wel fijne serum eens wilt uitproberen zou ik aanraden om deze te kopen wanneer er een actie op is! Want het is zeker wel een heel fijn en top serum, maar de normale prijs voor die hoeveelheid is wel wat aan de hoge kant vind ik persoonlijk.

Benieuwd naar meer Yves Rocher reviews? Neem dan zeker hier een kijkje.

Lots of love xxx

 

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.