Youtube

Youtube // shoplog action maart 2018

Jaaa, je hebt  het goed gelezen ik ben terug gestart met youtube! Whoop whoop! Ik heb echt een liefde en haat relatie met youtube. Youtube en ik gaan echt way way back van 2011! Wow, van 2011 tot 2014 heb ik veel filmpje gemaakt op een andere youtube kanaal. Sommige staan nog online maar de meeste staan op privé denk ik. Na 2014 ben ik een hele tijd stil geweest en heb het nog eens proberen op te pakken een dik jaar geleden. Maar dat is een beetje een flop geworden. Haha, ik heb zeer veel gefilmd maar ik heb er nooit iets mee gedaan. Maar goed nu vanaf 2018 ga ik het goed aanpakken en proberen om elke week (op zaterdag) een nieuwe youtube video online te zetten. Ik heb zeker een aantal ideeën. En als er voldoende interesse is wil ik zeker meer doen met youtube, wie weet! Maar ik heb  alvast heel veel zin om terug te starten met dit youtube avontuur! En één van mijn eerste video’s is een shoplogje van onze favoriete budget winkel de action! *yaay* Bekijk zeker dit filmpje want de action verkoop hele leuke zomer items! En… je ziet ook een kleine preview van welke reviews je de komende tijd mag verwachten op mijn blog!

Dus vanaf nu komt er elke week op zaterdag om 16h, sowieso al een nieuwe video online. En misschien soms zelf een extra video, we zullen het allemaal wel zien! Als je deze video leuk vond en op de hoogte wenst te blijven vergeet je dan zeker niet te abonneren!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!