Personal

WINACTIE: 3x een fantastisch beautypakket! (closed)

Ik had een winactie klaarstaan speciaal voor nieuwjaar. Maar gisteren ben ik er achtergekomen dat mijn site meer dan 20.000 bezoekers heeft gehad deze maand! Ondertussen al zelfs bijna 25.000! Whaaa zo leuk! Dank jullie wel allemaal! <3 En om dit te vieren… Geef ik in plaats van 1 pakketje er maar liefst 3 weg! Kijk snel verder welke pakketjes je kan winnen…

Pakketje 1: all about the nails!

Urban decay setje nagellak, triumph surprise, een gezicht masker en nog enkele leuke kleine extraatjes!

De nagellakjes heb ik gekregen en vind ik zelf echt geweldig. Maar ik kan ze niet gebruiken aangezien ik gelnagels heb. Dus maak ik hiermee zeer graag iemand anders gelukkig!

Pakketje 2: let there be makeup!

Hierin vind je twee nagellakjes, een haar product, eyeliner en lip producten van nyx en nepnagels. Ook zitten hierin ook nog enkele leuke kleine extraatjes!

Pakketje 3: let the summer begin!

In het laatste pakketje vind je een geweldige clutch van bensimon, een rituals summer mist setje, een nagellakje, bb summer legs en enkele oogpotloodjes.

Wat moet je doen?

– Een reactie achterlaten dat je meedoet of een mail sturen naar info@missprettiness.com

Extra kans?

– Mij volgen op instagram

– De facebook pagina liken

– Mij volgen op youtube

– Deze winactie reposten op instagram of…

Je kan deelnemen tot zaterdag 13/01

De winnaars worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht op zondag 14/01. In je reactie mag je ook achterlaten welk pakketje je graag wilt winnen, dan kan hiermee rekening gehouden worden. Maar als je van verrassingen houdt moet je dit niet doen. Als je dan wint, wordt er één van deze drie random verstuurd!

Succes!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!