Events

Vintense ice: verantwoord genieten

Gisterenavond was ik uitgenodigd op een prachtig instagram waardig dakterras in Antwerpen om vintense ice te ontdekken. Vintense ice, is een Belgisch merk dat 100% cocktails, met 0.0% alcohol produceren. Normaal gezien schrijf ik niet zo snel iets over een event, maaaar dit moet ik zeer snel met jullie delen…Want met vintense ice kan je verantwoord genieten. Dus laat ik je snel kennis maken met dit merk!

Americano spritz

Mijn persoonlijke favoriet! Ik vind dit zelf een zeer goede vervanger van een echte spritz en van deze kan je al eens een glasje meer op want 0.0% alcohol! 😉 Het is een unieke cocktail, erg lekker en net zoals een ‘gewone spritz’ heeft deze ook dat heerlijke bittere.

Bellini

Dit is natuurlijk een klassieker, perzik. Een zachte beetje zoete cocktail perfect voor in de zomer!

Hugo

Met hugo ga je zeker een verfrissende ervaring te gemoed! Deze is met een vleugje vlierbloesem, citroen en munt. Een hele (ver)frisse(ende) cocktail. Je moet hier wel van houden want anders steekt deze vond ik persoonlijk snel tegen.

Zoals je ziet keuze genoeg! En normaal moet je met cocktails rekening houden. Maar met deze moet dit zeker niet want buiten dat deze alcohol vrij zijn, zijn ze ook vele liever voor de lijn! Want 1 glas bevat namelijk maar 30 kcal. Dus ja maak maar een vreugdedansje want hier mag je zeker een extra glaasje van drinken! Buiten de 3 klassiekers heb ik ook van de cocktails kunnen proeven gemaakt met hun alcohol vrije wijnen. Deze waren zeker ook een aanrader! Vintense ice heeft mij met deze overheerlijke 0.0% alcohol cocktails en wijnen aangenaam verrast! Een heel fijn en lekker alternatief voor een avondje uit of… Ik hoop dat ik nu verlekkerd heb om deze cocktails eens uit te proberen…

Dus wil je graag eens deze overheerlijke alcohol vrije optie proberen? Of gewoon een gezellig momentje hebben met jouw vrienden of … Dan moet je zeker eens vintense ice uitproberen! Cheers!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.